Sko

11 resultater

Stonz

Hvis du er naturelsker, vil du sandsynligvis meget gerne dele din interesse med dine børn. Når alt kommer til alt, hvad kan være bedre end vandreture eller andre udendørs eventyr med de små? Det giver dem vidunderlige minder for livet, mens du nyder det endnu mere fuldt ud alene på grund af deres smil!

For at kunne nyde naturen har børnene – ligesom voksne - brug for den rigtige beskyttelse og de rigtige sko. Faktisk har de brug for endnu bedre beskyttelse, fordi de er mere udsatte. Det havde Lisa Will i tankerne, da hun grundlagde Stonz tilbage i 2004. På baggrund af hendes vision skaber Stonz sko, der beskytter små fødder, holder dem komfortable og sikre under alle deres eventyr.

Hvad får Stonz til at skille sig ud fra mængden?

For Stonz er der fokus på beskyttende og komfortable sko til de små, og de har studeret emnet i ned de mindste detaljer for at finde det bedste til små fødder. Al den viden har de brugt til at skabe deres skokollektioner.

Teamet hos Stonz arbejder konstant på nye innovative ideer og teknologier for at gøre det så behageligt som muligt for børnene, mens de leger eller er på eventyr i naturen. De har også smarte luffer uden tommelfingre. Hvorfor? Ja, fordi børn ikke har brug for tommelfinger, når det er meget koldt udenfor. De har også gummistøvler af fleksibel naturgummi af høj kvalitet og meget mere. Dette er et mærke, der konstant arbejder for at sikre, at børnene er glade, lykkelige - og har tørre fødder.

Stonz store skokollektion

På Stonz finder du en bred vifte af sko til alle lejligheder og vejr samt smarte vanter for at holde de små hænder varme. Du kan vælge og vrage i blandt:

Infant Booties – Komfortable og hyggelige babysko til efterår, vinter og forår.

Toddler Booties – Komfortable sko til små børn, der passer til efterår, vinter og forår.

Infant Mittz – 100% vandtætte vanter, der holder de mindste hænder varme.

Youth Mittz – 100% vandtætte vanter til børn.

Rain Boots – Gummistøvler lavet af 100% naturgummi med foring i fin bomuld.

Winter Scout Boots – Holdbare og lette sko, der beskytter mod kulde.

Winter Trek Boots – Slidfrie og lette sko, der er perfekte til vandreture og som beskytter mod virkelig kolde temperaturer.

Bootie Linerz – Foring, der passer til alle Stonz Booties og som giver ekstra varme.

Rain Boot Linerz – Foring, der passer til gummistøvlerne og som holder dine fødder varme, når det regner.

Hylden med gode fund
Side 1 af 1

11 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK