Samsøe Samsøe, Sko

5 resultater

Stilrent og dansk med Samsøe Samsøe-sko

Samsøe Samsøe er et meget kendt dansk tøjmærke, der endvidere har kastet sig over både sko og accessories i en skandinavisk stil. En stil, der passer ideelt til trendy kvinder og mænd, og som du kan dyrke ved at købe dine sko direkte på Footway. Samsøe Samsøe producerer både dame- og herresko, der passer til de forskellige sæsoner.

Samsøe Samsøe - den københavnske base

Samsøe Samsøe har base i den danske hovedstad, og det er herfra, at det strømmer ud med moderigtige beklædningsgenstande og sko, der bliver holdt i rene linjer, kvalitative materialer og spændende detaljer. En ting, der svarer godt overens med den skandinaviske baggrund. Skoene fra Samsøe Samsøe er klassikere, der både går til hverdag og fest, og nogle af de mest populære modeller er de såkaldte loafers. Mange af modellerne fungerer perfekt som prikken over i'et til alverdens outfits.

Samsøe Samsøe-sko online hos Footway

Samsøe Samsøe er et af de mange mærker, der er samlet i Footways imponerende katalog. Du har derfor en god chance for at finde lige netop den model, du søger efter. Samtidig er vi klar til at sende dine sko ganske fragtfrit, og får du brug for at returnere dine forskellige sko, sker det ligeledes kvit og frit. Oven i købet har du hele 180 dages åbent køb, så du har god tid til at vurdere, om størrelsen sidder lige i øjet, eller om du måske gerne vil have en størrelse større eller mindre.

Side 1 af 1

5 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK