Sandaler & Tøfler

4.298 resultater

Sandaler – når tæerne har brug for luft

Forestil dig en varm sommerdag, hvor tæerne for alvor skal luftes. Her får du brug for et par skønne sandaler, og hos Footway.dk finder du både børne-, dame- og herresandaler i alverdens farver og modeller. Sandaler – kendt lige siden Antikken – er gerne bygget op om en sål med remme, der enten bindes eller spændes om foden, men der findes også et væld af andre varianter. Skal du f.eks. tilbringe timerne ved poolen eller stranden, får du muligvis brug for et par badetøfler, eller måske skal strandkjolen kombineres med et par tå-slippers. Om aftenen kan du matche festdresset med et par lækre slip-ins eller muligvis et par sandaler med kilehæl, der automatisk giver dig en flot holdning og indikerer, at du er klar til fest. Sandaler og tøfler er kort og godt et must i din sommerskosamling, og de kan med fordel gå sammen med afslappet tøj, såsom shorts, opsmøgede bukser, nederdele og ikke mindst kjoler.

Sandaler og tøfler til arbejdsbrug og hygge

Går du meget på dit arbejde, kan sandaler være en god løsning, især hvis du vælger sandaler og tøfler med den helt rette ergonomiske udformning. Her forhandler vi bl.a. modeller fra prominente brands som Scholl og Birkenstock. Sidstnævnte er især kendt for sin fodseng med jutelag, kork, latex og ruskindsovertræk, der følger foden på optimal vis, ligesom Scholls skokollektion bygger på mere 100-års erfaring omkring føddernes anatomi og fysiologi. Er du typen, der også elsker komfort, når du færdes derhjemme, kan du med fordel tage et nærmere kig på vores tøfler fra brands som Shepherd, Crocs, Ugg eller Canada Snow, der holder dig både varm og smart.

Footway.dk – så meget at vælge imellem

Vi tilbyder sandaler og tøfler fra hundredvis af mærker, og de fås i alle prisklasser, hvad enten du er til læder eller syntetiske materialer. Husk blot, at naturmaterialer kræver pleje såsom imprægnering, mens de syntetiske materialer er nemmere at vedligeholde. Vælger du tøfler med uld, kan du blot lufte dem i ny og næ, så de får en frisk duft. Husk dog, at du aldrig bør tørre dine sko direkte på en varmekilde, da det kan ødelægge det pågældende materiale.

Gratis retur og hurtig levering

Vi kender det alle: Når vi først har fundet det helt rigtige par sko online, gider vi ikke vente alt for længe på dem, især ikke hvis festen eller ferien venter lige rundt om hjørnet. Derfor er teamet hos Footway klar til at rubbe neglene og sætte pakkelabelen på netop din pakke inden for 1-2 dage. Det gode med Footway er også, at du kan overveje dit køb i hele 360 dage, og returnerer du pakken til os, sker det selvfølgelig med gratis fragt. Så udvid din skosamling med sandaler og tøfler allerede i dag!

Flash Black
UDSALG
Side 1 af 72

4298 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK