Tøfler er som en lang ferie for dine fødder. At putte fusserne ned i et par behagelige tøfler er som at få ferie og samtidig komme hjem. De er nært beslægtet med sandalerne, men tilbyder snarere en mere tilpasset komfort end fest, tøflerne er dine fødders frelser.

Vores mest populære tøfler kommer fra den tyske tøffelgigant, Birkenstock, som længe har imponeret verden grundet sit arbejde med naturmaterialer, heriblandt kork. De fremstiller også tøflerne med ergonomi i tankerne, idet den enkelte sko støtter svangen. Derfor får din fod den støtte, den behøver. De fleste tøffelejere har et par Birkenstock til de stunder, hvor fødderne har brug for lidt ekstra omsorg - hvilket faktisk er hver dag. Mange, som ejer et par Birkenstock, går i dem konstant.

I tøffelkategorien finder du også den urklassiske træsko, og vores mest populære mærke er her den såkaldte Moheda-tøffel, som har været inde i billedet siden 1800-tallet. Hos os finder du mange modeller, men den, som tiltrækker de fleste klik, er Alfred Black med sit natsorte læder og den stabile træsål. 


Synes du, at træ føles lidt for hårdt, kan du hoppe ned i et par hyggelige, bløde tøfler fra danske Glerups. Disse tøfler er fremstillet i 100% naturligt uld og varmer dine fødder på effektiv vis. Det er derfor en soleklar kandidat til de stunder, hvor sneen har lagt sig blidt over græsplænen, eller til efteråret, hvor du hygger dig i sofaen med en god bog. Glerups’ tøfler tilpasser sig og følger formen på fødderne, og derfor bliver de bare endnu lækrere! 


Svenske Shepherd fremstiller også varme, bløde tøfler i fåreskind med en ruskindssål. Mange betegner den som "urtøflen", og modellen Magnus er et indlysende valg til de kolde eller kølige dage, hvor du bare gerne vil være indenfor, og det er bestemt også et ideelt valg, når du søger et par tøfler til morgenstunden. Lige så lidt som du har lyst til at vågne uden dyne eller pude, vil dine fødder plantes direkte på et koldt trægulv. Et par fåreskindstøfler vækker dine fødder på den mest varme og nænsomme måde! 


En anden svensk bestseller er Kavat, der blev etableret 1970'erne med udspring i Ragnar Karlssons arbejde på C.A. Jonssons Skofabrik. Vi kan ikke andet end elske Ragges citat om skoproduktion: "Ingen jävla skit". I dag er Kavat et folkekært skomærke, hvis børnesko værdsættes af mange. Hos Footway går bl.a. Munkedal og Pitea-tøflerne som varmt brød, og andet ville være mærkeligt, når man arbejder efter devisen "ingen jävla skit ".


Men hvad end du leder efter korktøfler til svangen, træsko til hverdagen, hyggetøfler til de kolde morgener eller minihyggetøfler til børnene, får både du og dine fødder nye venner her i vores tøffelafdeling.

Sandaler & tøfler

|

Side 1 af 43

×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

Vælg en størrelse for at vise sko som passer dig!

Varemærke
Mine favroitter
  • Her gemmes alle dine favorit-sko!
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×