Sandaler & Tøfler

4.294 resultater

Sandaler og tøfler til alle i familien

Hos Footway.dk forsøger vi at dække alle dine skobehov, hvad enten det gælder vinterboots til de kolde vintermorgener, pumps til de vigtige forretningsmøder eller sportssko til mødet med din kettlebell i fitnesscentret. Vi forhandler dog også både sandaler, tøfler og hjemmesko til de stunder, hvor tæerne skal forkæles i overdreven grad. Om sommeren er der ikke noget bedre end at stikke tæerne ned i et par åbne sandaler og mærke den varme brise omfavne kroppen. Et par sundhedstøfler fra bl.a. Birkenstock eller Scholl kan være lige det, der gør din arbejdshverdag endnu bedre og gør, at den sidste kilometer ikke føles nær så lang. Vi må ej heller glemme hjemmeskoene, for hvad enten du har været på stranden, i skoven eller på shoppingtur, føles blød uld som det bedste kærtegn til trætte fødder!

Hvilke sandaler og tøfler fra Footway?

Når du shopper på Footway.dk, står du og skal vælge mellem knap 30.000 sko – og en del af dem hører under menuen sandaler og tøfler. Vi har gjort det nemt at søge ud fra skostørrelse, så du bedre kan filtrere resultaterne, alt efter om du søger børnesandaler, tøfler til dig selv eller et par smarte sandaler til kæresten. Udvalget er ganske velassorteret, og totalt set har vi mere end 600 mærker i sortimentet. Vi står derfor og tripper for at vise dig alle de herlige sandaler og tøfler fra mærker som Kavat, Rieker, Merell, Michael Michael Kors og Duffy for blot at fremhæve et par enkelte stykker. Der er kvalitet over hele linjen, ligesom du måske får øjnene op for nye personlige favoritter. Sandaler og tøfler er nogle af de sko, du bare ikke kan undvære i skosamlingen.

Den bedste pleje til mine sandaler og tøfler?

Der findes mange gode tips til, hvordan du holder dine sandaler pæne, rene og glansfulde. Her får du et lillebitte indblik i nogle af grundtipsene. Først og fremmest skal du have øje for materialet på dine nye sandaler og tøfler. Er de fremstillet i en form for syntetisk materiale, tåler de med stor sandsynlighed at blive tørret af med en klud, hvis der eksempelvis har samlet sig små mudderklatter på overfladen. Naturmaterialer kræver dog en større omhu. Du kan bl.a. vælge at imprægnere dem og pleje dem med særprodukter, der opvejer for, at lædersandaler ikke er super glade for tanken om at blive nedsænket i vand og derfor har brug for en ekstra beskyttelse! Du kan i visse tilfælde godt tørre lædersandaler forsigtigt af med en fugtig klud, men følg her de eksakte anvisninger fra producenten.

Gratis fragt på sandaler og tøfler fra Footway

Hver dag sidder hele Footwayteamet og overvejer, hvordan vi kan gøre livet lidt sjovere, nemmere og billigere, når du skal købe nye sko. Vi kræver blot, at du finder dine nye sko blandt de mange kategorier, og så sender vi ellers dine sandaler eller tøfler med gratis fragt, fri retur og 180 dages åbent køb. Tag et kig på dine kære fødder og send dem en kærlig tanke, når du shopper bløde, behagelige og lækre sko, der giver dem de bedste betingelser.

Flash Black
SALE
Side 1 af 72

4294 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK