Ecco Flade Sandaler

13 resultater

Historien om virksomheden, der står bag ECCO-sandalerne

ECCO’s historie går mere end 50 år tilbage i tiden, og man har som brand formået at levere både komfortable og holdbare sko af den bedste kvalitet. ECCO har kort og godt skabt deres helt egen niche på dagens marked, og man er endda en af de eneste skofabrikanter, der ejer sin egen fabrik. Det er blot en af de ting, der sikrer, at ECCO altid leverer et kvalitetsprodukt til kunden. ECCO er en familieejet virksomhed, der har danske rødder, og mange af ECCO-kunderne forbliver loyale kunder gennem hele livet. ECCO er bl.a. kendt for at levere ultrabehagelige sandaler, hvilket har været med til at bringe brandet helt i front, når vi taler om den sporty mode. Koncernen har godt 19.000 medarbejdere fordelt overalt på kloden og dette går ganske godt i spænd med missionen om, at man vil være med til sætte sit naturlige præg på verden via de komfortable sko. Ifølge ECCO’s grundlægger, Karl Toolsbuy, har det aldrig været meningen, at man skulle klemme sig ned i sine sko. De skulle føles helt naturlige på foden – præcis som en handske. I dag bliver der solgt over 20 millioner ECCO-sko i 87 lande.

Hvorfor bør du vælge et par ECCO-sandaler?

ECCO’s sandaler forarbejdes af et yderst luksuriøst læder, der nærmest omfavner din fod. Det er i øvrigt ECCO’s egne garverier, der står for bearbejdningen af læderet, og det færdige produkt giver dig eksempelvis en letvægtssandal, der er både åndbar og komfortabel. Sandalerne er også som regel forsynet med justerbare remme, så du kan bære dem på netop din måde. Sandalerne bliver din naturlige følgesvend, når sommeren kalder, og dine fødder vil have masser af luft – og sjov – i et par sandaler fra ECCO. Sandalerne har en støbt indersål, der giver den helt rette støtte til svangen, og det er derfor slut med at klage over sko, der klemmer og gnaver sig smertefuldt ind i huden! Du kan i stedet fokusere på en dag spækket med masser af glade oplevelser.

Stylingguide for dine ECCO-sandaler

Sandalerne fås i et væld af farver og stilarter. Der er kort sagt en sandal til alle. ECCO-sandalerne er kendt verden over for deres klassiske stil, der dog også gerne byder ind med et moderne tvist. Hvad enten du er fashionistaen, der går efter komfortable, men stadig smarte sko, eller er fodboldmoderen med masser af børn, der skal passes, fungerer disse sandaler i hverdagen. Du kan vælge mellem modeller, hvor sandalen er lukket bagtil, mens andre muligheder er åbne mules, T-remssandaler og sandaler med en vævet front. Modellen, der er lukket bagtil, er perfekt for dig, der gerne savner lidt støtte – samt til dig, der altid er på farten, enten til fods eller i bilen. Åbne mules fungerer bedst til dig, der har brug for at tage skoene af og på flere gange om dagen, mens T-remssandalerne er den perfekte kombination af flirt og sjov i gaden. T-remssandalerne passer således både til kontoret og cocktailpartyet. Tilføj gerne lidt bohemedetaljer, hvis du i stedet satser på sandalen med den vævede front. De er med til at give dit look lidt ”casual glam”.

Køb dine ECCO-sandaler online på Footway

Sandaler er noget af det mest alsidige fodtøj – også historisk set. Ikke alene er de unisexsko – alle kan bære dem – men de er også noget af det mest behagelige, du kan forestille dig på en varm sommerdag. Vores skohylder bugner af lækre sandaler, der kombinerer det praktiske element med det behagelige snit, ligesom de er både søde og smarte. Hvordan kan man andet end elske sine sandaler! Tag sandalerne med på rejsen, så I sammen kan udforske de nye destinationer, mens nye venner kommer til. Det hele handler om at have det sjovt, når du bærer et par sandaler fra ECCO. Køb dine ECCO-sandaler online på Footway allerede i dag og nyd sommerens mange muligheder. Husk, at vi hos Footway kun leverer ægte produkter – så du får altid det bedste fra os. Samtidig får du en sjov shoppingoplevelse med masser af muligheder. Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig.
Side 1 af 1

13 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×