Lave Sandaler

929 resultater

Sandaler med rem - stilfulde og komfortable

Sandaler med rem findes i et væld af forskelligartede modeller, så du nemt kan finde lige det, du leder efter. Sandaler fik et nyt boost for et par år siden, da designere fra hele verden begyndte at integrere sandaler med remme i deres modeshows. Således begyndte flere at benytte sandaler med remme. I dag kan du derfor nemt finde sandaler med remme, der egner sig til alt fra smart tøj som kjoler og lignende, samt de mere komfortable modeller, der er perfekt til de dage, hvor du tilbagelægger lange afstande og ønsker at sikre, at dine fødder forbliver kølige, mens de samtidig bliver beskyttet af en god sål. Sandaler med remme fås både til mænd, kvinder og børn - der er endda små modeller til babyerne!

Find det rigtige par sandaler

Hvis du leder efter et par sandaler med rem, er det nemt at finde den rigtige variant. Du kan ganske enkelt finde et par sandaler med remme til enhver anledning. Hvis du ønsker en let og stilfuld sko i kombination med en sommerkjole, kan du eksempelvis vælge sandaler med et par tynde sorte remme og en tynd sål. Går du derimod efter et par solide og komfortable sandaler med remme, der kan anvendes hele dagen lang, er der flere mærker, der har specialiseret sig inden for dette felt! Eftersom der er så mange valgmuligheder, behøver du ikke at bekymre dig om sko, der ikke passer til formålet.

Sandaler med remme - verdens første sko?

Sandaler med remme er blandt verdens ældste sko, og da den grundlæggende idé er relativt enkel, har man fundet sandaler med remme i forskellige udgravninger overalt i verden. Det ældste par stammer fra Nordamerika, hvor de blev båret af indianerne i Oregon, men sandsynligvis fandtes de flere forskellige steder allerede dengang. Hvad der fungerede for flere tusinde år siden, er mindst lige så nyttig i dag - selvom stilen har ændret lidt kurs!

Find masser af sandaler med remme på Footway

Footway har utallige modeller af sandaler med remme i forskellige prisklasser og stilarter. Herudover kan du finde sandaler til både dig selv eller børnene. Du kan nemt søge efter den type sko, du leder efter. Måske går du efter et bestemt udseende eller bestemte mærker, hvis du har dine favoritter og ønsker at holde dig til disse. Du kan dog også lede efter din skostørrelse, så du kan tjekke splinternye modeller og mærker."

Flash Black
UDSALG
Flowt Lion
UDSALG
Creta Brown
UDSALG
Side 1 af 16

929 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK