Sandaler

593 resultater

Hos Footway har visandaler, hjemmesko og tøfler til festlige anledninger såvel som hverdags- ogfritidsbrug. Til jobbet, til ferien og udelivet. Vi har over 3000 sandaler framærker som Birkenstock, Donna Girl, Scholl, Esprit, Merrel og mange andre. Såuanset om du er mand, kvinde, lille eller voksen er det nemt at finde dinefavoritter her hos os.

Har du lyst til atvise fødderne frem? Det har vi også. Det bedste valg er her et par flotte,behagelige og funktionelle sandaler, som behandler dine fødder bedst muligt.Sandaler er jo lidt sjove, idet de egentlig er en sko, som er kendetegnet vedfraværet af en sko. Ordet stammer fra sandalon, som er af græsk oprindelse. Detkan endda føres tilbage til persisk og betyder helt enkelt "sko".

Sandalerne haraltså eksisteret længe, og i dag er de populære overalt. Heldigvis anvendessandaler i dag ikke bare udendørs på solrige dage. De behagelige slippers ellertøfler fra f.eks. Birkenstock og Crocs er i dag de perfekte hjemmesko, når duønsker at hvile fødderne.

Birkenstock er entysk skogigant, som med sine naturlige materialer og bløde støbte indersålerklæder fødderne på over hele planeten. Hos Footway er Birkenstock nogle af demest populære sandaler, især Arizona-modellen, som burde være - eller måske er- definitionen på en klassisk tøffel. De er perfekte til arbejdspladsen oghjemmet, når du har brug for en god ven til dine fødder. Eftersom Birkenstocksatser på ergonomi, støtter den enkelte sko svangen og giver en gavmild støttetil hele foden, ikke bare dele af den.

Crocs er etamerikansk mærke, og grundet Croslite™-materialet tilbyder Crocs dinefødder et behageligt letvægtsmateriale, som også minimerer risikoen for, at du glider.Sandalerne er blevet omdrejningspunktet for en del debat, da mange har en stærkholdning om designet. Uanset hvad så elsker vi Crocs, for de er bådecharmerende, skønne og forbandet behagelige.

Ud overfunktionelle sandaler tilbyder vi også lækkerier til festen i form af sko fra DonnaGirl og Esprit, der er perfekte til nederdelen eller kjolen. Dans midsommeren imøde med et par sommersandaler eller få alle til at dreje hovedet af led, nårdu spadserer rundt i et par superlækre Duffy eller Jana.

Vi forhandler ogsåbadesko, højhælede sko, flip-flops, træskosandaler samt sandaler med fodrigtigesåler og med smukke remme og snøringer. Vi har også sandaler i stof eller skindsamt sandaler til vandring, en dag på stranden eller en dag på arbejdet.

Laddine fødder være nøgne for en stund og glid ned i et par lækre sandaler. Vilover, at du vil stortrives, når dine fødder får luft. 
Side 1 af 10

593 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×