Saucony Sko Online

53 resultater

To virksomheder - én passion

Saucony sko blev grundlagt tilbage i 1898 og blev slået sammen med en anden virksomhed. I dag laver de løbesko til lande i hele verden.

Virksomhed fra 1898

Saucony sko så dagens lys helt tilbage i 1898 i byen Kutztown i Pennsylvania. Virksomheden blev grundlagt i et kuperet terræn, hvor mange folk løb hver dag - derfor skulle folk have gode sko at løbe i. Et par år efter, nemlig i 1910 åbnede den russiske immigrant, Abraham Hyde også sin egen skofabrik i Cambridge i Massachusetts. Hyde blev hurtigt kendt for sine gode løbesko og hele virksomheden slog sig ned i Cambridge for virkelig at etablere sig som et anerkendt firma. Dette lykkedes til punkt og prikke, for den dag i dag leverer virksomheden løbesko til lande i hele verden.

Saucony sko - dine fødder vil elske dig

Sko fra virksomheden Saucony er lavet til at løbe i - så derfor passer de selvfølgelig godt til alt dit løbetøj. Det er dog ikke alt, man kan bruge disse sko til, Da komforten er høj i løbesko, så er de også super gode til at have på til hverdag, hvis man fx har et job, hvor man går meget rundt - kan vi anbefale Saucony gå-sko. I vores sortiment finder du også de fede lækre Saucony trailsko, der er en løbesko med små pigge, der giver dig super godt greb, når du er ude at løbe. Hop i et par sko fra Saucony - dine fødder vil elske dig for det

Lavet af solide materialer

Saucony sko blev grundlagt helt tilbage i 1898 og har derfor stor erfaring med at lave sko. Derfor har de også en stor viden om, hvilke materialer, der holder længest og er bedt. I vores sortiment finder du sko, der er blevet produceret med materialer som tekstil som ydermateriale og gummi i sålen. Disse materialer er, udover at være solide, super lette at holde rene. Alt du behøver, er en våd klud i ny og næ, og så skinner dine sko. Udover at være pæne at se på, så holder de også markant længere, hvis du husker at holde dem rene.

Saucony sko online hos Footway

Hos Footway fører vi et bredt udvalg af Saucony sko i Danmark. Handler du dine nye løbesko hos os, får du dem hurtigt leveret og helt gratis. Derudover får du altid et 180 dages åbent køb, hvor du har mulighed for at bytte eller returnere dine sko, hvis de enten ikke passer eller ikke lever op til dine forventninger - dette er selvfølgelig helt uden ekstra omkostninger.

Posts about Saucony
E
Elisabeth Flemming -
Show more posts
Ride 9 Navy Blue
FÅ TILBAGE
Side 1 af 1

53 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK