Scarpa Sko Online

2 resultater

Scarpa sko er ægte italiensk håndværk

Scarpa sko er en del af en fornem italiensk tradition for at lave de fineste sko. Og i det hele taget er Italien jo nok det førende land i verden, når det gælder mode, design og håndværk.

80 års erfaring samlet i én sko!

Scarpa sko har en historie, der går næsten 80 år tilbage i tiden - nærmere betegnet til 1938, hvor den familieejede virksomhed blev grundlagt. Navnet Scarpa er en forkortelse for Società Calzaturiera Asolana Riunita Pedemontana Anonima, som groft sagt står for De Associerede Skoproducenters Virksomhed for Asolos Bjergområde. Asolo er en mindre by i det nordlige Italien - og allerede tidlig ketndt for sit fine skohåndværk. Familien bag Scarpa ønskede at samle de aller bedste skomagere til at lave de fineste sko. Det lykkedes, må man sige, for Scarpa er i dag et førende skomærke i store dele af verden. Mærket laver i dag de fineste sko til såvel fest, fritid og sport.

Scarpa sko lægger man mærke til

Uanset om det drejer sig om et par business sko, mere casual hverdagssko eller deciderede sportssko, så vil et par Scarpa herre sko eller et par Scarpa dame sko skille sig ud fra mængden. Ikke på nogen provokerende måde, nej snarere tværtimod. For det er netop i det diskrete, at charmen gemmer sig. Underspillet elegance, kunne man også kalde det. Men en kender ville ved første øjekast genkende en Scarpa. Uanset om det er ved forretningsmiddagen, til et bryllup eller bare på en af byens caféer. Men det kunne såmænd også være på en trekking-rute eller en vandresti ude i naturen.

Sko holder bedst med ordentlig pleje

Scarpa sko er fremstillet af de bedste materialer. Sko til udendørs aktiviteter er oftest fremstillet i syntetiske materialer, som gør skoene både vandtætte, isolerende og svedtransporterende. Denne type sko holder bedst, hvis man rengør dem grundigt hver gang, man har brugt dem. En fugtig klud kan nemt fjerne snavs og mudder, hvis man har været ude i vådt terræn, og så kan man efter behov give dem en ekstra imprægnering for at bevare deres vandtæthed. Sko af læder skal naturligvis også holdes rene, og her er den fugtige klud igen en god idé - og så en gang skosværte. For alle nye sko gælder det, at man anbefaler at give dem en gang spray med silikone eller lignende, inden man tager dem i brug.

Scarpa sko online hos Footway

Til trekking eller vandring i uvejsomt terræn anbefales støvler - eller boots, som de også kaldes. Det er fordi, en støvle støtter op langs anklen, og derfor har man sværere ved at vride om på foden. Scarpa boots er lige så veldesignede og komfortable som alle andre sko fra mærket, og de giver helt sikkert et godt fodfæste. Både sko og boots kan med fordel købes hos Footway. Man indtaster blot sit skonummer, og så dukker der et væld af muligheder op. 180 dages åbent køb sikrer, at man kan returnere eller bytte skoene, hvis de for eksempel ikke passer 100 %. Levering sker inden for få dage, og der er fri fragt og retur.

Side 1 af 1

2 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK