Selected Sko Online

8 resultater

Selected-sko med en skøn nordisk stil

Selected-sko er til dig, som vil have et lækkert, skandinavisk design. Vælg mellem forskellige modeller, farver og materialer og find det par, der understøtter din stil allerbedst.

Selected-sko - baggrund og linjer

Selected blev grundlagt i 1997, og i begyndelsen producerede man udelukkende tøj til mænd. I 2008 blev dametøjet dog en del af produktionen under navnet Selected Femme, mens Selected Homme opstod som kategori for herrerne. Selected er nordisk, og alle deres kreationer har da også et ret autentisk nordisk look, som er populært blandt mange kunder verden over.

Kør en cool stil med Selected-sko

Dit outfit bliver først komplet med sko fra Selected. Du kan vælge mellem modeller i en klassisk stil og naturlige farver eller farvespændte kulører, hvis du vil skabe en mere spændende stil. En populær model fra Selected er de såkaldte loafers, som altid er gode til afslappede sommerdage.

Køb dine Selected-sko og loafers online

Køb dine nye Selected-sko online her hos Footway. Takket være vores hurtige leveringer og åbent køb i 180 dage er det lettere end at handle i en fysisk butik. For selvfølgelig får vores kunder også fri fragt og retur på alle ordrer!

Side 1 af 1

8 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK