Senso Sko Online

15 resultater

Australsk mode med Senso-sko

Berig dine fødder med sko fra et af Australiens førende og mest moderne skomærker. Senso designer sko til enhver lejlighed i et kækt, sprudlende og bevidst design. Her finder du nemt favoritterne allerede i dag!

Senso-sko - populært tiltag i Australien

Senso blev etableret af et australsk par tilbage i 1980. De havde spottet, at der var et behov på markedet for moderne sko af en høj kvalitet til gode priser, og teamet lancerede derfor deres helt eget mærke. I dag er Senso et af Australiens mest populære mærker og er elsket for deres ikoniske og moderne sko.

Find den rette Senso-sko

Senso-sortimentet byder på at utal af modeller, så du kan finde sko til enhver lejlighed. Vælg mellem afslappede Senso-loafers til hverdagen og lækre hæle til turen i byen. Mærket arbejder med spændende materialer og farver, og hver sko har sit eget unikke look!

Shop Senso-sko online på Footway.dk

Find dine nye favoritsko fra Senso online her hos Footway - vi er klar til at betjene dig allerede i dag! Foruden det store udvalg af sko får du hurtig levering og fri fragt og retur, når du handler hos os. Desuden tilbydes du åbent køb i 180 dage, så du har god tid til at lære de nye sko at kende.

Bertina
SALE
Guy
FEW LEFT
Guy
FEW LEFT
Janet
SALE
Jordan I
SALE
Adela
SALE
Winona
SALE
Willow
FEW LEFT
Yugo
FEW LEFT
Yugo
SALE
Xavier
FEW LEFT
Xenia
SALE
Unique
FEW LEFT
Rene II
FEW LEFT
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

15 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK