Senso Sko Online

15 resultater

Australsk mode med Senso-sko

Berig dine fødder med sko fra et af Australiens førende og mest moderne skomærker. Senso designer sko til enhver lejlighed i et kækt, sprudlende og bevidst design. Her finder du nemt favoritterne allerede i dag!

Senso-sko - populært tiltag i Australien

Senso blev etableret af et australsk par tilbage i 1980. De havde spottet, at der var et behov på markedet for moderne sko af en høj kvalitet til gode priser, og teamet lancerede derfor deres helt eget mærke. I dag er Senso et af Australiens mest populære mærker og er elsket for deres ikoniske og moderne sko.

Find den rette Senso-sko

Senso-sortimentet byder på at utal af modeller, så du kan finde sko til enhver lejlighed. Vælg mellem afslappede Senso-loafers til hverdagen og lækre hæle til turen i byen. Mærket arbejder med spændende materialer og farver, og hver sko har sit eget unikke look!

Shop Senso-sko online på Footway.dk

Find dine nye favoritsko fra Senso online her hos Footway - vi er klar til at betjene dig allerede i dag! Foruden det store udvalg af sko får du hurtig levering og fri fragt og retur, når du handler hos os. Desuden tilbydes du åbent køb i 180 dage, så du har god tid til at lære de nye sko at kende.

Guy
SALE
Yugo
SALE
Adela
SALE
Guy
SALE
Yugo
SALE
Bertina
SALE
Xavier
SALE
Winona
SALE
Xenia
SALE
Willow
SALE
Rene II
SALE
Janet
SALE
Jordan I
SALE
Unique
SALE
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

15 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK