Shepherd, Sko

246 resultater

Shepherd - en favorit fra vores svenske broderfolk

Dine fødder er i gode hænder, når du vælger at investere i fodtøj fra Shepherd. Brandet, hvis fulde navn er Shepherd of Sweden, er ganske enkelt noget af det bedste, som vores naboland har at byde på, når det gælder solidt håndværk med respekt for traditioner. Her får du et rustikt og klassisk touch, solide materialer, alsidige designs - og det allerbedste? De lækre hjemmesko i ægte fåreskind er perfekt til hygge derhjemme i de kolde måneder!

Få mest muligt ud af dit fodtøj fra Shepherd

De solide lædersko og støvletter fra Shepherd er en investering, som du kan have glæde af i mange år, og de kan holde til det meste. Du får selvfølgelig mest muligt ud af dem, når du vedligeholder og plejer dem regelmæssigt, og her kan du med fordel anvende læderfedt, efter at du har tørret skoene af for snavs med en tør klud. Shepherd-sko er udendørsfodtøj, som er lige så godt til en travetur i skoven som til hverdagsbrug i byen, og skal de rigtig kunne tåle regn og rusk, bør du gøre brug af en imprægneringsspray til læder for at gøre dem ekstra vandafvisende.

Shepherd er det rigtige valg til mange forskellige lejligheder

Det rustikke look er i højsædet hos Shepherd, både ved herre- og damemodellerne. Her får du solide og tykke gummisåler, som holder i mange år, og som giver et solidt fodfæste i våde og kolde omgivelser. De flotte modeller inden for støvletter og Chelsea Boots er oplagte til det klassiske og afslappede look, som går godt sammen med de tunge og lidt “grovere” materialer som fløjl, tweed og læder. De er det perfekte touch til et tidløst og traditionelt look hos både mænd og kvinder. Derudover er Shepherd også kendt for deres mange lækre hjemmesko, og hvad er bedre end af skifte sine lækre Shepherd-støvler ud med et par varme tøfler fra samme mærke, når du kommer hjem efter en travetur i det kolde og våde efterårsvejr? Intet, hvis du spørger os.

Køb dine Shepherd-sko hos Footway.dk i dag

Hos Footway kan du glæde dig til et stort og alsidigt udvalg af lækre sko, støvler og hjemmesko fra Shepherd. Vil du gøre noget godt for dine fødder, dit look og din pengepung? Så er det Shepherd, du skal vælge, for det svenske mærke rammer rigtigt på alle tre punkter. Bestil dine nye Shepherd-sko hos Footway allerede i dag. Vi sender dem så hurtigt, vi kan, så du kan gå de kolde måneder i møde med stil, komfort og masser af luft i budgettet til julegaver!

Posts about Shepherd
E
Emil -
M
M.G -
Show more posts
Lena Grey
UDSALG
Emmy Pink
UDSALG
FÅ PÅ LAGER
Isak Black
UDSALG
Moa Stone
UDSALG
Emmy Stone
UDSALG
Iris
UDSALG
Lina Stone
UDSALG
Side 1 af 5

246 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK