Shoe Shi Bar, Sko

8 resultater

Lækre sko fra Shoe Shi Bar

Shoe Shi Bar sko kan lyde japansk, men firmaet kommer rent faktisk fra Danmark. Mærket har eksisteret i over 10 år og er letgenkendeligt på grund af de klassiske og stilrene modeller, som alle er har fået et twist og udviser farverige detaljer.

Danske Shoe Shi Bar-sko med et italiensk og afrikansk præg

Det danske mærke Shoe Shi Bar har ud over det danske kerneudtryk tydelige reminiscenser fra Italien og Afrika. Grundlæggeren Samir Souid voksede op med en far inden for modebranchen og fik ofte lov til at komme med på job. Det førte til en tidlig interesse for sko, og interessen forvandledes til levebrød i 2001, da han lancerede sit eget mærke.

Find Shoe Shi Bar-sko, der passer til din stil

Shoe Shi Bar blander skandinaviske rene linjer med farver og materialer fra sydligere himmelstrøg samt kommende trends og stilarter. Resultatet er spændende sko, som, udover at være behagelige, giver et vidunderligt pift til dit outfit og gør garderoben meget mere spændende! Vælg blandt sandaler, hæle, flats og Shoe Shi Bars boots.

Shoe Shi Bar-sko fås online hos Footway

Køb dine Shoe Shi Bar-sko online her hos Footway. Vi tilbyder alle vores kunder en hurtig levering og fri fragt og returnering. Du får desuden altid 180 dages åbent køb, så du har tid og fred til at afprøve skoene derhjemme.

Hylden med gode fund
Side 1 af 1

8 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK