Skechers Sko Online

366 resultater

Skechers blev etableret i begyndelsen af 1990’erne, da RobertGreenberg og sønnen Michael besluttede sig for at skabe et både sporty ogfunktionelt brand. Robert havde allerede erfaring fra skobranchen, da hantidligere havde etableret det succesrige LA Gear. Sammen med sønnen valgte handog nu at fokusere på skateboardsko og funktionelle støvler. I dag er SkechersUSA’s næststørste skobrand, og man producerer sko inden for en lang rækkeområder. Man tilbyder derfor ca. 3.000 forskellige stilarter, der både sigtermod mænd, kvinder og børn.

Mange påvirkninger

Eftersom Skechers er vokset og nu har fået et brederekundesegment, har man også valgt at splitte brandet op. Via de forskellige kategorierer det blevet nemmere at specialisere sig inden for de respektive områder og produceresko, der er mere velegnede til det pågældende område! Skechers’ to kategorier er”Lifestyle”, hvor man finder BOBS og Relaxed Fit-skoene, samt ”Performance”,der sigter mod sporten. Her finder man f.eks. sko som Skechers GOrun og GOwalk.Med andre ord findes der et par Skechers til både dig og mig.

Næststørst i USA

Det hele begyndte i New York, men i dag finder man Skechersverden over. Skechers har omkring 7.000 medarbejdere, en indkomst på over 60 millionerdollars, og man forhandler sko og tøj i 120 lande. Godt gået af en virksomhed,der først så dagens lys i begyndelsen af 1990’erne. Det er et faktum, at man i2014 var USA’s næststørste skomærke. Ret bemærkelsesværdigt, når man tænker på,at mange i Norden slet ikke har hørt om dette specifikke brand.

Sidste år besluttede man at satse ekstra meget på Sverigevia Skechers danske importør, Sports Connection. Den administrerende direktør,Peter Jørgensen, berettede her til magasinet Footwear News, at SkechersPerformance har en ”høj grad af innovation”, hvorfor man netop valgte at satsehårdere på Sverige og Norden. Fokuspunktet var løb, og Sports Connections markedsansvarlige,Marianne Lassen, uddybede i denne forbindelse: 
- Vi ved, at vi har sko, som fungerer, og nu skal vi sprede budskabet til alle desvenske løbere.

Sko til stjernerne

Skechers samarbejder med en række stjerner, og flere afdisse kendisser ses derfor i de flotte sko. Det gælder bl.a. den verdenskendtetrommeslager, Ringo Star, fra Beatles samt den multisælgende sanger, DemiLovato. Af andre kendisser og sportsstjerner, der er faldet for detteamerikanske brand, kan nævnes Joe Montana og Joe Namath, kendt fra amerikanskfodbold, baseballstjernerne Pete Rose og Mariano Rivera samt bokselegendenSugar Ray Leonard. Selv maratonløberen Meb Keflezighi er vild med Skechers.

Skechers hos Footway

Takket være Skechers’ gigantiske udvalg og den storealsidighed bugner hylderne her hos Footway med forskellige sko fra dettepopulære brand. Du finder både løbesko, sportssko, støvler, sneakers, sandalerog meget andet. Der er en god grund til, at Skechers er blevet USA’s næststørstebrand. Man har ganske enkelt noget til alle!

Side 1 af 7

366 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×