Sköna Marie Sko Online

123 resultater

Sköna Marie sko er absolut komfort

Sköna Marie sko er svensk kvalitet, når det er aller bedst. Gode materialer, god komfort og god stil er kodeordene for disse kvalitetssko for damer.

En lang og traditionsrig historie

Sköna Marie Sko så sin første spæde begyndelse i Sverige helt tilbage i 1894. Her grundlagde Erik Åqvist den virksomhed, som senere skulle blive til Örebro Skofabrik. Denne fabrik dannede siden grundlag for flere skofabrikker i Sverige, der opførtes i løbet af 1900-tallet. Disse skoproducenter blev meget anerkendt for den høje kvalitet, som jo stadig kendetegner svenske sko. Også i dag gør Sköna Marie damesko sig virkelig positivt bemærket - også på det internationale marked. De mange års erfaring og den innovative indstilling til sko og skomode har betydet, at du stadig kan finde sko fra dette mærke, og at de lever op til nutidens krav.

Sköna Marie sko: fornuft og god stil

I Sköna Maries sortiment finder du mange varianter inden for både åbne og lukkede former for fodtøj. Du finder forskellige udgaver af Sköna Marie tøfler, deres meget komfortable sko og støvler og endelig også en virkelig skøn Sköna Marie sandal, der er luftig og behagelig. For dette mærke er det vigtigt, at der anvendes det bedste materiale, hvilket oftest er skind, og derudover bestræber de sig altid for at gøre fodtøjet så komfortabelt som overhovedet muligt, uden at det går ud over det smarte look. Her får du altså god plads til fødderne og tæerne kombineret med et smart design.

Skind fortjener god pleje

Sköna Marie sko er for det meste udfærdiget i skind. Det kan være som læder eller som ruskind. Disse to typer skind kræver forskellig pleje. Læder plejes bedst med læderfedt, som smøres eller sprayes på med jævne mellemrum. Ruskind er mere sart og tåler ikke fedt, derfor må de imprægneres med en dertil egnet spray. For begge typer gælder dog, at hvis det kun drejer sig om en smule snavs, så kan det klares med en hårdt opvredet klud. Når nu du forkæler dine fødder med godt og solidt fodtøj, så er det oplagt også at tænke på den kosmetiske side af sagen. Det fortjener dit nye fodtøj.

Sköna Marie sko online hos Footway

Billige Sköna Marie sko kan du finde her hos Footway. Vi har et godt og varieret udvalg af dette og andre mærker, som du kan se lidt nærmere på. Husk, at vi altid tilbyder god service i form af hurtig levering, fri fragt og 180 dages åbent køb. Det er ret nemt og bekvemt at blive ejer af nye sko på denne måde.

Posts about Sköna Marie
J
Jane Thomsen -
A
Annr-Lise Hansen -
Show more posts
Joline Dark Green
FÅ TILBAGE
Popup Black
FÅ TILBAGE
Fleur White
FÅ TILBAGE
Julia Marin
FÅ TILBAGE
Shell Green
FÅ TILBAGE
Hanna Black
FÅ TILBAGE
Ella Black
FÅ TILBAGE
Side 1 af 3

123 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK