Løbesko

1.483 resultater

Historien om virksomheden, som står bag Merrell-løbeskoene

Da Merrell blev grundlagt i 1981, var der et hovedfokus på både komfort og præstation, og brandet blev født ud af en kærlighed for at fremstille sko, der gav følelsen af at være skræddersyede til den enkelte. Gennem årenes løb har denne passion ført til, at Merell er blevet førende inden for de sko, der giver dig ”følelsen af at løbe barfodet”. En følelse, der har ramt løbere verden over. Dette er ifølge Merrell selv deres naturlige løbebane. Brandet blev oprindeligt grundlagt af Randy Merell, men senere hen tilføjede man partnerne Clark Matis og John Schweizer. Det skete allerede i de tidlige år. Man besluttede sig for, at man ikke ville gå på kompromis, når det gjaldt skoproduktionen – og lynhurtigt var Merell i gang med at revolutionere skouniverset. Merell fusionerede cowboystøvle-teknologien fra USA med den omhyggelige italienske skomagerproces, og snart kunne man præsentere vandresko samt løbesko, som verden ikke havde set magen til. Merell har aldrig set sig tilbage, men fortsætter ufortrødent sin fremmarch på dagens marked.

Hvorfor bør du vælge Merells løbesko?

Det spiller ingen rolle, hvilken type løber du er. Hvad enten du løber i terrænet eller ad de fastlagte løbestier, har du stadig brug for et par stabile, men også lette løbesko, der ikke forhindrer dig i at slå rekorder. Det er noget, Merells løbesko kan levere, og de er kendt for at være minimalistiske, ligesom de giver dig en fornemmelse af, at du løber barfodet. Merell var rent faktisk et af de første brands, der omfavnede denne særlige trend, der er kommet for at blive. Løbeskoen har desuden fået noget af et comeback, og mange har en tendens til i højere grad at gå efter komforten end stilfaktoren. Løbesko/joggingsko er en skotype, der kan anvendes hver eneste dag, og det falder i hak med den sporty mode, der dominerer dagens modebillede.

Stylingguide for dine Merell-løbesko

Løbeskoene fra Merell har et naturligt drop på 0, hvorfor din fod får en optimal kontakt med underlaget. Dette minimerer risikoen for at få skader, og det er desuden med til at optimere din løbeholdning, ligesom du kan løbe hurtigere og mere komfortabelt. Mange løbere tror fejlagtigt, at denne type minimalistiske sko ikke beskytter godt nok. Det modbeviser Merell-løbeskoene dog. De er kendt for at levere en optimal løbeoplevelse, hvor foden ikke i lige så høj grad udsættes for skader. De beskytter endvidere foden via den støbte indersål. Uanset om du er nybegynder eller eliteudøver, kan du udnytte alle fordelene med den naturlige barfodsoplevelse, du tilbydes med Merells sko. Hvis du endnu ikke er helt klar til at skifte over til den minimalistiske sko, har Merell mange varianter, der gør det muligt at gennemføre overgangen lidt efter lidt. Merells løbesko kan fås både til mænd og kvinder. Bemærk også, at du kan vælge variant ud fra det ønskede terræn. Der er f.eks. løbeskoen til trail running, trainers samt de mere vandreinspirerede sko. Så vælg den sko, der passer bedst til dine behov.

Køb Merells løbesko online på Footway

Merells løbesko fås i mange forskellige farver og stilarter, så vi er sikre på, at du finder lige præcis den model, du ønsker dig. De ser ikke blot flotte ud, men får dig også til at føle dig veltilpas, når du træner op til det næste løb. Når du vælger at købe dine sko på Footway, får du udelukkende leveret ægte produkter, og vi håber naturligvis på, at du kommer til at holde lige så meget af dem, som vi allerede gør. Har du spørgsmål, så kontakt os endelig.Lad os slutte af med Merells eget motto: “All for one. All for fun!”
Side 1 af 25

1483 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×