Sneakers & Sportsko

794 resultater

Interesseret I trends? Vild med træning? Her har vi samlet både trendy sneakers og funktionelle sportssko, så du bliver klar til fitnesscentret. Uanset hvad du leder efter, vil du finde det her hos os. Det gælder alt fra Converse til dine nye jeans eller et par Reebok til de hårde træningspas.## Sneakers hos Footway

Sneakers er mere eller mindre blevet udødelige, og de fungerer nu til dags som et perfekt supplement til en smart, slidt såvel som en rocket stil. Ja, de fungerer til enhver stil, du måtte ønske dig. De fås i en række forskelligartede mønstre, både som rene, hvide, sporty Nike-modeller til mørke, klassiske Converse. Sneakers har jo, med al ret, fundet et hjem hos næsten alle i dag. Mange af dem passer sågar til jakkesættet. Til sommer kan du nemt matche dine sneakers med en pæn kjole eller måske et par viddebukser. Vans er f.eks. ideelle til sommerens fester og er flotte sammen med en kjole eller store bukser.

Blandt de populære sneakers finder vi også Nike med deres sporty modeller, der har sat standarden gennem længere tid. Hos Nike kan du finde alt fra retrosneakers til moderne, farverige sportsmodeller, der løfter et par jeans op i stjernerne. Apropos farver, er sneakers vidunderlige, netop fordi de fungerer i alle tænkelige farver, og de er et sikkert hit, der kan matches med stort set hele garderoben. I år er de farverige sneakers bliver endnu mere eftertragtet, og der er blev lanceret virkelig stilfulde modeller fra både Nike og adidas.

Et par klassiske sneakers er Converse-skoene, som vi naturligvis også forhandler her hos Footway. Mærket har eksisteret gennem årtier, og selvom populariteten er vokset i den seneste tid, har Converse faktisk altid været inde i billedet, når vi taler om sneakers. Match dine Converse med enkle kjoler i stilfulde farver, eller hvad med et par stramme sorte jeans?

Sportssko hos Footway

Sportssko er designet således, at du får den bedste træning. Det er underordnet, om du dyrker CrossFit eller fitness. Det vigtige er, at du bevæger dine fødder. At bevæge sig er nemlig ganske fantastisk. Fornemmelsen af kroppen som en enhed, sved på panden, natur, der suser forbi i periferien eller ”skriget” fra gummisåler i de skarpe sving på gummigulvet inde i hallen. Det er meningen, at vi skal bevæge os, og det har været det lige siden, at vi blev "vi" for 100.000 år siden (og længere tilbage, hvis vi skal være ekstra pernitten), hvor vi altid har været i bevægelse. Mange mennesker opdager hver dag glæden ved træning, og mange forstår til fulde alle fordelene. Det handler ikke altid om udseendesfiksering, men om at føle sig godt tilpas.

Træning er således til, for at du skal føle dig tilpas, men det skal bestemt også være sjovt. Følelsen af ubehag, når man tvinger sig selv til at dyrke sport, kan være en normal ting i begyndelsen, men hvis det opstår igen og igen, skaber det problemer - og vi ender måske med at opgive sporten. Det vigtigste er derfor at finde noget, man virkelig kan nyde. Spørgsmålet er, hvordan man finder det helt rigtige? Det enkleste er at prøve tingene af. Mød op til floorball, find et fodboldhold, pump dine biceps i spejlet, slå dine personlige rekorder i CrossFit, dans, nyd fællesskabet i fitnesscentret, vind over kollegerne i basketball, konkurrér, motionér, stil op i A til Z - hvad end det er, vil du finde din yndlingsdisciplin. Nogen finder den i første hug, andre lidt senere.

Dyrk en masse sport i de rigtige sko Jagten på din træningsform kan være ganske sjov, men når du finder hjem, bør du dyrke en masse sport i et par gode sportssko. Sko er elementære for, at du kan nyde træningen til fulde. Vi har sko, som du kan yde dit bedste i, og sko, som du bare elsker at træne i. For hvis der er noget, der fremmer motivationen, er det træningstilbehøret. En gammel og trist fordom er, at man skal gå i fitnesscenteret i ”et par gamle klude”. Forkert, forkert, forkert. Træning er mode, og mode er træning. Funktionelt tøj, der ånder. Sko, der undertrykker eller hjælpe dine fødder. Tights eller et par seje shorts er mindst lige så vigtige for træningen. Ikke mindst, fordi det er så sjovt at shoppe træningstøj!

Husk, din motivation er belønningen. Motivation vil bringe lykke med sig. Det er ikke sikkert, at den altid er der, så nyd det, mens du har den i behold. Det, man skal have i forrådskammeret hele tiden, er disciplin. Det giver resultater og præstationer. Frem for alt: Sørg for at have det sjovt!

Side 1 af 14

794 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK