Sneakers

3.594 resultater

Kongen inden for sko må næstenvære sneakers. De er umådeligt trendy, vildt populære og alsidige, så detbasker. Her hos Footway har vi samlet fantastisk mange sneakers fra en rækkeforskellige producenter. Vi forhandler bl.a. sneakers fra Converse, Nike, adidas,Reebok, Vans, Puma og mange andre mærker. Du kan kort sagt vælge sneakers imassevis af farver til både kvinder, mænd og børn.

I begyndelsen var sneakersudelukkende sportssko, hvis anvendelsesområde var begrænset til den sport, denenkelte sko var udviklet til. Det kunne være basketball eller tennis. Menallerede tidligt i forløbet begyndte de forskellige sneakers at blive hverdagseje.En stor del af succes’en fandt man i det sporty og ungdommelige look, hvorforskoene blev et must.

I dag tager vi navnet for givet,men Sneakers-begrebet stammer faktisk fra reklamemanden Henry Nelson McKinney, deri 1917 navngav denne populære skomodel, og navnet havde sin oprindelse i detfaktum, at modellen var så lydsvag, at man stort set kunne snige (sneak) sig afsted grundet gummisålerne.

I dag er sneakers nogle af de mestpopulære sko verden over, og de bruges sammen med alle former for beklædning. Jeans,jakkesæt, nederdele, og shorts. Looket kan både være dressed up, rocket,punket, hverdagsagtigt eller festligt. Sneakers - også betegnet som sneaks -bør have en sikker plads i enhver garderobe.

Nogle af vores mesteftertragtede sneakers kommer fra Reebok, adidas, Nike og Converse. Hos Reebokfinder du bl.a. modellen Classic Leather til både mænd og kvinder, mens adidasmed sin Superstar-model er klatret højt op blandt vores favoritter. Modellen eradidas’ ”høvding”, og den har ligesom mange andre kendte sneakers en baggrund indenfor basketball. Superstar-modellen blev allerede lanceret i slutningen af 1960'erneog blev voldsomt eftertragtet med det samme. I dag ses den stadig overalt.Converse Chuck Taylor All Stars er mere klassiske og blev lanceret allerede tilbagei 1917 som en basketsko. I dag er Converse det naturlige valg, når du ønsker etlidt mindre sporty og mere casual look, og modellen er lige så flot tilskindjakken som til jakkesættet.

Nike har takket være sinebanebrydende modeller etableret sig som det største sneakers-mærke i historien,og virksomheden har mere eller mindre ændret vores syn på sneakers. I dag erder mange, der ligefrem samler på Air Jordan-sko. Særligt pigerne elsker Nike herhos Footway, hvor modeller som Air Max er et naturligt valg.

Til børnene er det Hello Kittyog Ecco, som er fremtonende, og det er sikkert og vist, at sneakers udgør de perfektebørnesko. Lette, sporty og luftige med en invitation til aktivitet og leg.

Vi, som elsker sko, er oprigtigtglade for, at sneakers ikke bare er blevet trendy, men også er blevet en sko,som i dag accepteres til selv de finere arrangementer og dresscodes, hvor manbl.a. skal bære jakkesæt. Stilrene sneakers i en hvid farve er en spændendetilføjelse til det stilige jakkesæt.

Hvad venter du på? Begiv dig udpå Footways hjemmeside og find din personlige favorit blandt vores 7000 sneakers.

Side 1 af 60

3594 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×