Sneakers med kilehæl

12 resultater

Sneakers med kilehæl - er kommet for at blive

Året var 2012. Designeren Isabel Marant lancerede sin nye sneakersvariant, og trenden tog fart som en større skovbrand. Sneakers med kilehæl blev den elegante variant af den populære sportssko, og nu er det nærmest et must have i enhver trendsætters garderobe. Den er mest forbundet med rockstar-udseendet, og er den ikke bare super smart?

Rock-sneakeren med kilehæl - helt perfekt

Disse sneakers er designet til at give dine ben lidt ekstra længde, og de passer derfor bedst med korte nederdele eller shorts. Du kan selvfølgelig også benytte dem sammen med jeans eller leggings og en dejlig top. Går du efter et absolut stilrent udseende, så husk endelig regel nummer 1 for sneakers med kilehæl. Bukserne skal være nede i skoene. Husk også, at sneakers taler for sig selv - et par sneakers med kilehæl i en spændende farve kan kombineres med et par stramme jeans og en almindelig top, hvormed du skaber et trendy og ensartet udseende, der er velegnet til de fleste fritidsaktiviteter.

Sneakers med kilehæl - disco queen-looket

Et par super smarte plateausneakers er et perfekt valg, når du skal gå ud at danse - det gælder bare om at kombinere dem med det helt rigtige outfit. Et farverigt tørklæde eller sjal passer perfekt som tilbehør, mens store øreringe skaber det rette disco queen-look. Hvis du ønsker at udtrykke din personlighed, kan du også vælge en stilfuld hat som prikken over i'et. Pas på med alt for store accessories såsom store armbånd eller bælter - de trækker opmærksomheden væk fra skoene og skaber et alt for skrigende look. Canvas-sneakers er trendsætterne, der aldrig går af mode. Disse passer bedst sammen med en tætsiddende forårskjole, når nætterne begynder at blive lyse, og du foretrækker at være ude og fejre livet med venner og bekendte.

Sneakers med kilehæl online på Footway

Her på Footway kan du finde et bredt udvalg af sneakers med kilehæl, der hjælper med at fuldende dit look. Det gælder eksempelvis: - G-Star Raws Astral Strap i gråt ruskind med lækre hvide detaljer. Et godt valg, når du ønsker et sporty, men alligevel romantisk look. Prøv at kombinere denne type sko med en blomstret kjole eller med et par stramme jeans og en flot top. - Guess FL1FB2 - en klassisk model, der både er elegant og sporty. Modellen er ligeledes velegnet til fester, såvel som en dag i byen eller et besøg med venner. - Via Vais Syd - lækre sneakers med kilehæl i bootiestil til dem, der elsker de spændende detaljer. Vælg den model, som appellerer til netop dig. Sneakers med kilehæl er en modetrend, der er kommet for at blive, og de er en given sko i et ungdommeligt klædeskab.

Side 1 af 1

12 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK