Vandresko

888 resultater

Walkingsko - både til walking og trekking

Fra Perus vandrestier til Camino de Santiago. Et par gode walkingsko er uden tvivl det vigtigste, som en rejsende skal have med sig på vandreruten. Men nu til dags fremstilles der trendy walkingsko, der passer til både vandrere og bjergbestigere. Røde gummisåler og turkise snørebånd? Hvorfor ikke? Walkingsko er blevet mere moderne end nogensinde. Hvad med hælene? I dag er der walkingsko, der appellerer til selv den mest kræsne fashionista. Takket være udviklingen af ??teknologien har man haft held med at designe sko, der er mere komfortable og holdbare end tidligere, og det gælder både med høje hæle og lave hæle.

Walkingsko til alle lejligheder

Walkingsko er et generisk navn for fodtøj, der anvendes både til trekking og byliv. Det er ligeledes en sko, der passer til både voksne og unge, der er på udkig efter noget komfortabelt og stilfuldt fodtøj. Du finder dine walkingsko i en række forskellige farver og finishes, men er du på udkig efter en klassisk sko, der kan kombineres med de fleste ting i klædeskabet, anbefales det at vælge en neutral variant i lyst eller mørkt læder. Normalt fås walkingsko med en tung gummisål og tykke snørebånd, så det er langt fra det, vi traditionelt set ville betegne som en elegant sko. Men dens praktiske design og uovertrufne komfort gør stadig skoen til en favorit, selv blandt byfolk, der vil nå sikkert gennem regn og sjap.

En sko, der er blevet fornyet gennem tiderne

At beskytte fødderne er ikke nogen ny opdagelse, og allerede tidligt kunne man se, hvordan skoene blev forskønnet til det ypperste. De ældste sko har eksempelvis haft mange lighedspunkter med nutidens sandaler, og gennem årene har der været udviklet stærkere materialekombinationer og teknikker. I 1700-tallet anvendte man de lårhøje støvler under den amerikanske uafhængighedskrig, som blev inspirationen til de ikoniske højhælede cowboystøvler. Walkingsko har med andre ord gennemgået ikke bare én revolution, men op til flere.

Walkingsko online på Footway

Leder du efter et par gode walkingsko til foråret og sommeren? Footway har lige det, du søger. Vi forhandler sko fra Merrell, Salomon, Polecat og Gulliver og har desuden et imponerende antal andre mærker, hvis omdømme er en garanti for kvalitetssko! Med Footways handy søgefunktion vil du kunne finde det perfekte par hurtigere, end du troede!

Side 1 af 15

888 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×