Snipe sko online

|

Side 1 af 1

Snipe-sko til mænd og kvinder - til alle årstider

Snipe er et skobrand, der tilbyder fodtøj af høj kvalitet til mænd og kvinder, til både sommer- og vintersæsonen. Ud over at arbejde med design, der er både stilfuldt og komfortabelt, er Snipe også et mærke, som bekymrer sig om sundhed og miljø.

Snipe-sko – ansvar for sundhed og miljø

Mærkets filosofi går ud på at finde måder, hvorpå man kan nyde livet fuldt ud, mens miljøet beskyttes. Det giver sko, hvor bæreren kan føle sig både komfortabel og flot - uden at få dårlig samvittighed!

Stilfuldt og behageligt med Snipe-sko

Med Snipes sko kan du føle dig både stilfuld og komfortabel. Vælg mellem forskellige modeller såsom Snipes høje hæle og afslappede flade sko. En favorit hos mange er Snipes støvler, der takket være sit stilfulde design og holdbarhed er velegnet til de fleste lejligheder.

Shop Snipe-sko online hos Footway

Køb dine nye Snipe-sko online med gratis forsendelse og retur hos os på Footway. Vi tilbyder dig som kunde hurtig levering og fortrydelsesret i op til 180 dage! Det giver dig fred og ro til at mærke dine nye sko derhjemme, inden du bestemmer dig endeligt for, om de skal returneres eller fortjener en hædersplads i skosamlingen.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Rens alt

22 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×