Sølvfarvede Sko Online

395 resultater

Sølvsko til festen

Årsfest på gymnasiet, bryllupsfest eller nytårsfest. Der kan være mange gode grunde til at hoppe i et par flotte sølvsko. Her på Footway.dk har vi samlet en bred palet af smarte sølvsko til både mænd og kvinder, og der er naturligvis også en lang række festlige modeller til de mindste i familien. Så måske står du lige og mangler et par sølvfarvede gladiatorsandaler, sølvpumps med masser af glitter eller nitter, et par Dr. Martens i sølv eller måske et par sundhedssandaler, hvor det sølvfarvede look forener design med funktion. Vi har kort sagt alle former for sølvsko hos Footway, hvad enten du har brug for ekstra højde, en sej farve på løbeskoene eller en anderledes sommersko med et godt greb.

Hvilket match til dine sølvsko?

Det skønne ved mode er, at der måske nok findes en masse regler for, hvad der passer sammen, og hvad der ikke gør, men den personlige stil opstår netop i det øjeblik, hvor du slipper kreativiteten løs på rebelsk vis og går mod reglerne. Typisk vil man sige, at et par sølvsko passer bedst til de lidt mere kolde farver som grå og blå, ligesom de neutrale farver som hvid og sort får et eksklusivt look sammen med et par sølvfarvede sko. Men er du mere til at blande posen med farver og f.eks. kombinere guld og sølv eller andre kolde og varme farver, så skal du endelig slå dig løs, og med Footways gode tilbud på sko er der masser af råderum til at eksperimentere med farverne.

Brug for plejeprodukter?

Når du køber dine sølvsko hos os, har du også mulighed for at tilkøbe en serie af plejeprodukter. Denne type produkter sigter især mod sølvsko i naturmaterialer og omfatter bl.a. imprægnering og skocreme. Det er ikke alle sko, der har brug for imprægnering, men langt de fleste har. Imprægnering er med til at skabe en beskyttelse mod fugt og snavs, men vil aldrig være en 100% beskyttelse. Så står det ned i stænger, kunne det være en idé at stille dine sneakers og lignende sko ind i skabet og i stedet hoppe i et par gummistøvler. Og ja, selvfølgelig har vi også gummistøvler i sølv!

Køb dine sølvsko på Footway.dk

Om det gælder et par lækre snowjoggers i sølv til børnene, sportssko i sølv til far eller et par sølvfarvede sneakers til lillemor, er hele Footwayteamet klar til at plukke dem fra lageret i en fart, så de nye sko kan blive luftet snarest muligt. Herudover får du skoene leveret med gratis fragt, fri retur og 180 dages åbent køb, der dækker over, at skoene kan returneres inden for et halvt år. Footway.dk er spækket med muligheder for dig, der elsker sko – lige så meget som os!

Tessa Silver
UDSALG
FÅ TILBAGE
K2266-91 Grey
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Side 1 af 7

395 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK