Sorel, Sko

238 resultater

Sorel - den ultimative vinterstøvle

Sorel er en canadisk virksomhed, der fremstiller sko og støvler til vinterbrug. Sorel-støvlerne har længe været et stort hit i Canada takket være deres høje kvalitet og evne til at holde på varmen, selv ved meget lave temperaturer. Støvlerne fra Sorel er et ideelt valg til det nordiske klima og er trendsættende inden for vintersko-kategorien.

Vintersko til både cowboybukser og flyverdragten

Sorel kombinerer uld, læder og tekstiler til det innovative vinterfodtøj, der fungerer godt ved såvel minusgrader som i de mildere klimaer. I Sorels sortiment finder du mere end blot støvler, men alle produkter er kendetegnet af Sorels spidskompetencer, høje kvalitet og det holdbare materialevalg. Du finder en bred vifte af stilarter og designs i moderigtige farver og mønstre, når du kigger rundt i Sorel-sortimentet. Sorel tilbyder bl.a. boots med et blødt inderfor i et super flot design. Disse passer perfekt til et par jeans og en stilfuld vinterfrakke, mens deres støvler i lyst ruskind eller det klassiske sorte læder sætter prikken over i'et, når du vælger et par leggings og en sweater. Naturligvis har Sorel også robuste sportssko til både mænd og kvinder. Faktisk er Sorels modeller blandt de bedste på dagens marked. Disse støvler i et cool design og med holdbare materialer sikrer, at du får tørre fødder, der har det rart. Det gælder, hvad enten du benytter dem på trekkingture eller vandreture.

Født på de frosne sletter i Canada

Sorel blev etableret som brand i 1962 i Kitchener, Ontario, i midten af Canadas frosne sletter. Målet var dengang at skabe kvalitetssko, der kunne beherske naturens uforudsigelige forhold. Sorel var oprindeligt en skokollektion, der blev introduceret af Kaufman Rubber Co, der senere blev kendt som Kaufman Shoes. Deres vinterstøvler blev lynhurtigt nogle af verdens bedst sælgende udendørs sko. I sommeren 2000 gik Kaufman Shoes imidlertid konkurs, og Sorel blev overtaget af Columbia Sportswear. Efter Columbias opkøb af Sorel, blev brandet udvidet, og man begyndte at fremstille andre produkter, herunder overtøj i nylon og arbejdstøj. Inden Kaufman Shoes gik konkurs, blev Sorel-modellerne kun produceret i Canada. I dag produceres de dog også uden for Canadas grænser, hovedsageligt i Kina og Vietnam. Hovedkontoret ligger fortsat i den franske delstat, Québec.

Støvler fra Sorel på Footway.dk

Ønsker du at finde et par gode støvler, der kan håndtere barske forhold og lave temperaturer, er Sorel det rigtige valg. Kollektionen er udviklet gennem 50 år, og Footway.dk forhandler flere af de populære modeller.

Posts about Sorel
Anne Sofie Pedersen, Guide -
S
Suzan Zacevska -
Show more posts
UDSALG
Side 1 af 4

238 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK