Sort, Sko

9.399 resultater

Sorte sko – så bliver det ikke mere klassisk

Den sorte sko er uden tvivl den mest elskede sko, da farven ganske enkelt går til alt i garderoben, hvad enten du står med en rød cocktailkjole, et par mørke jakkesætsbukker, blå denimshorts eller en arbejdsuniform. Her på Footway.dk har du mulighed for at vælge de helt klassiske sorte varianter fra mærker som ECCO, hvor det er kvaliteten og snittet, der udgør detaljen. Men vi har skam også gjort plads til et væld af sorte sko, hvor der er blevet skruet op for det fantasifulde element, og som gør den sorte sko alt andet end klassisk. Lad os blot her nævne modellerne fra Iron Fist og Irregular Choice. Vores sorte sko fås dog også både som gummistøvler fra prominente mærker som Ilse Jacobsen, Hunter og Tretorn, som Dr. Martens støvler samt som flirtende gladiatorsandaler fra bl.a. Duffy – for blot at nævne nogle af de mange eksempler fra udvalget på Footway.dk, der består af omtrent 30.000 sko.

Både sorte dame-, børne og herresko

Her på Footway.dk gør vi en dyd ud af at præsentere et så varieret udvalg som muligt, og vores sorte sko fås både som damesko, herresko og ikke mindst som børnesko i alverdens størrelser. Inden for børnekategorien har vi både sko til de mindste, der skal til at lære at gå, samt de ”ældre” børn, der er på vej i børnehave eller de større klasser og derfor har brug for et par sko, der kan imponere de andre klassekammerater. Vores sko fås også til forskellige formål. Vi forhandler f.eks. sorte Crocs, der er et perfekt valg til havearbejdet, sorte sportssko fra topmærker som Nike, Puma og adidas samt sorte sundhedssandaler fra Birkenstock og Scholl, ligesom vi både har varmforede støvler og hyggelige UGG-sko i den flotte sorte farve og med den lækreste fåreuld.

Sorte sko – kan fungere året rundt

De sorte sko fungerer året rundt. Om sommeren er det f.eks. smart med et par Converse til denimshortsene eller et par lange gladiatorsandaler til den korte nederdele, hvis du ikke blot vælger et par smarte sneakers fra adidas Originals. Om vinteren passer det fremragende med sorte boots, der nemt kan matches med den foretrukne vinterjakke. Skal vinteroutfittet have et ekstra farvepift, kan du jo altid gå efter farverige halstørklæder eller vanter. Hvad enten du bruger dine sorte sko om foråret, sommeren, efteråret eller vinteren, så har de brug for pleje – især hvis du har valgt naturmaterialer. Det kan derfor være en god idé at tilkøbe en imprægneringsspray samt diverse skocremer til det givne materiale, men husk, at det ikke er alle sko, der bør imprægneres inden brug. Så tjek altid producentens anvisninger.

Sorte sko – køb dem med gratis fragt

Gratis fragt, fri retur og 180 dages åbent køb er nogle af de mange kundefordele, der følger med, når du køber dine sko direkte på Footway.dk. Samtidig leverer vi skoene lynhurtigt, så du snart kan hoppe rundt i dine nye gummistøvler i den våde skovbund, kan flashe dine sorte glimmersandaler ved festen eller kan dyrke din yndlingssport i et par super solide sportssko. Footway har desuden en meget imødekommende kundeservice, hvor vi altid har tid til dig og dine skospørgsmål, så spørg os endelig til råds både før, under og efter dit køb.

Side 1 af 157

9399 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK