Sperry Topsider Sko Online

6 resultater

Sperry Topsider: Den maritime klassiker, som aldrig går af mode

Sperry Topsider behøver næppe nogen nærmere introduktion. Den amerikanske sejlersko er nemlig en af de helt store klassikere i den casual garderobe. Sejlerskoen, som den også kaldes, kan spore sine rødder tilbage til midten af 1930’erne, hvor den blev designet specielt til sejlere, der havde brug for en sko med en skridsikker gummisål, der gjorde det muligt at stå fast på det våde dæk. Her var skoen en succes, men dengang var der næppe nogen, som kunne have forudset, at Sperrys Topsider-design skulle gå verden rundt og i sidste ende ende med at blive lige så populær blandt “landkrabberne”. I dag er Sperry Topsider en uomgængelig del af en casual og preppy garderobe, og den er et oplagt valg til en lang række forskellige lejligheder om sommeren.

Sådan plejer du dine Sperry Topsider-sko

Dine Sperry Topsider-sko er designet til at kunne klare lidt af hvert, ikke mindst våde omgivelser. Det betyder imidlertid ikke, at de ikke også har brug for lidt pleje og kærlighed i ny og næ. Modellerne fås med forskellige overdele i for eksempel lærred, læder og ruskind, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger dine plejeprodukter ud fra materialet. Sørg for at imprægnere dem godt og tør eventuelt også pletter af med en fugtig klud. Selvom man måske forbinder Sperry Topsiders med sommer og sol, kan man jo altid være uheldig at ryge ind i en regnbyge. Bliver dine sejlersko våde, bør du ikke tørre dem direkte på radiatoren, da varmen kan påvirke limen i skoen. Prøv i stedet at stoppe avis- og reklamesider i skoene for at lade disse opsuge fugten. Det tager måske nok lidt længere tid, men dine Sperry Topsiders holder til gengæld også længere på den måde.

Bliv sommer-casual med Sperry Topsider

En klassiker, der aldrig går af mode. Sådan kan man vist bedst beskrive den ikoniske Sperry Topsider, der er lige så frisk og tidløs i dag, som da den blev lanceret tilbage i 1935. Den karakteristiske sejlersko er i dag nærmest synonym med den preppy New England-stil, og den er et oplagt valg til varme sommedage sammen med lyse hørbukser eller jeans, en kortærmet skjorte eller en let blazer. Sperry Topsiders alsidige udvalg inkluderer samtidig også et nyere design, som med afsæt i klassikeren minder mere om moderne sneakers. Er du til et moderne, urbant look med fødderne solidt plantet i traditionerne? Så er Sperry Topsider det rigtige valg!

Bestil dine Sperry Topsider-sko hos Footway

Footway.dk gør det nemt og sjovt at shoppe sko på nettet. Anvend vores smarte filtermenu til at finde den stil, størrelse og prisklasse, der passer til dig, og så er det ellers bare at klikke skoene hjem. Sommer og solskin kan vi desværre ikke hjælpe dig med, men indtil temperaturerne stiger til Sperry Topsider-vejr, kan du jo altid fordrive tiden med at kigge videre i vores store og prisvenlige udvalg her på Footway.

Side 1 af 1

6 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK