Stella McCartney, Sko

2 resultater

Stella McCartney - her kommer supermærket

Med sko fra Stella McCartney viser du virkelig, hvem du er som person, og hvad du vil formidle. Som modehus står Stella McCartney for et meget distinkt design, som ikke findes nogen andre steder - det samme gør sig netop gældende for skoene. Bekvemmelighed og funktion har altid været vigtige elementer i Stella McCartneys kollektioner, og det gælder ikke mindst for skoene.

Stella McCartney - det store modeeventyr

Stella McCartney er historien om kendisdatteren, som blev en verdenskendt designer med eget modehus. Efter en succesfuld tid som chefdesigner for modehuset Cloé åbnede Stella McCartney sit eget. Det blev en succes og resulterede bl.a. i et samarbejde med H&M samt Adidas og udmøntede sig i alt fra træningstøj til skolinjer. I dag designer McCartney sko til såvel kendisser som helt almindelige forbrugere, ligesom de engelske OL-atleter gerne hopper ned i et McCartney-design.

Sko til de bevidste kvinder

Sko fra Stella McCartney passer til den bevidste kvinde, der prioriterer både design og bekvemmelighed. Skoene fungerer desuden til en lang række outfits, både når det gælder arbejdsbrug og fest. Får dine sko brug for en lille pause, så stil dem gerne i en skotøjsæske, når de ikke anvendes. Det giver dem nemlig en bedre beskyttelse - og du vil vel gerne give dine elskede sko den bedste beskyttelse.

Sko fra Stella McCartney på Footway

Hvis du leder efter klassiske, veldesignede sko, skal du klart gå efter Stella McCartney. Du køber dem lettest på Footway. Her får du altid hurtig levering, fri fragt og retur samt 180 dages åbent køb.

Nyheder
Side 1 af 1

2 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK