Sthlm Dg Sko Online

14 resultater

Designkollektivet fra STHLM DG

Eftersom STHLM DG har så mange forskellige designere, er chancen stor for, at du finder noget, der passer perfekt til din personlige smag. Flotte partypumps eller cool støvler - STHLM GD designer sko for alle!

Sko fra STHLM DG - moderne klassikere

STHLM DG er designkollektivet, der står for et tidløst, men samtidig cool skandinavisk design, hvor håndværket og de rene materialer er i fokus. Med disse retningslinjer som udgangspunkt skaber de med deres forskellige holdninger og smage unikke sko med et klart skandinavisk touch.

Sko til bevidste kvinder

Har du brug for et par sommersko med korkplateau til den blomstrede midsommerkjole? Et par dybe røde pumps til jule- eller nytårsfesten? Et par klassiske støvler, der tager dig gennem byen? Uanset hvad du leder efter, har STHLM GD et par sko til dig. Opbevar gerne skoene med en skoblok, så de holder formen længere.

Sko fra STHLM DG på Footway

Benyt lejligheden til at købe et par flotte, moderigtige og vellavede sko fra GD STHLM hos os på Footway! Hos os får du altid hurtig levering, gratis forsendelse og retur samt 180 dages fortrydelsesret, for eksempel, hvis du ønsker at bytte til en anden størrelse eller farve.

718912-07
FÅ TILBAGE
Ballerina
FÅ TILBAGE
641022-07
UDSALG
829014-07
FÅ TILBAGE
718912-07
FÅ TILBAGE
718100-07
FÅ TILBAGE
Wedge
UDSALG
Platau
UDSALG
Wedge
UDSALG
Plattform
UDSALG
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

14 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK