Støvler & Støvletter

2.333 resultater

Lange, korte, brede eller slanke? Støvler fås i mange forskellige udgaver til mange forskelligartede formål. Et par lange, slanke læderstøvler løfter hele efterårslooket, eller måske leder du efter et par gummistøvler til efterårets svampejagt?
Vi er mindst lige så glade for støvler som for sko her hos Footway, og vores dedikerede indkøbere slider nærmest hul i deres egne skosåler, blot så du kan finde dine favoritstøvler i Footway-sortimentet. Vi forhandler både damestøvler, herrestøvler, børnestøvler, vinterstøvler, gummistøvler, læderstøvler og meget andet.

Med et par lange læderstøvler løfter du ganske nemt det samlede look, og de passer perfekt til alle efterårets lækre outfits. Et par fine støvler er ikke bare vildt lækre, men også praktiske og varme. Det er ideelt til den lange gåtur på en kølig efterårsaften. Hos Footway finder du altid de nyeste støvler, og i øjeblikket er de superlange støvler højeste mode. Mange af vores mest populære damestøvler kommer fra mærker som Johnny Bulls, Primeboots og Wildflower. Støvlerne fås med og uden hæl, i gummi, læder og meget andet.

Et par lækre støvler er et must i herregarderoben, og de er sindssygt flotte til et par mørkere jeans. Match med en lækker frakke eller parkajakke. Støvler har længe været en modegenstand for mænd. Ser vi på det bredere perspektiv, kan man begynde historien i 1600-tallet (for kvinder blev støvler først moderne omkring 1920'erne), men det var i 1900-tallet, at støvlerne for alvor blev trendy. I Footways herreafdeling finder du alt fra solide fritidsstøvler til boots, læderstøvler og forede vinterstøvler. Fuldend dit efterårsoutfit med et par fine støvler og bliv rustet til alt, hvad efteråret og vinteren måtte bringe.

Støvler er på mange måder det ultimative fodtøj til børn, de er som skabt til eventyr på både is og sne, på grus og græs samt i sol, vind og vand. Hos Footway forhandler vi mange modeller og mærker inden for støvler. Vores mest populære mærker er Viking, Sorel og Superfit, men du finder også effektivt beskyttende støvler fra Pax, Wildflower og Gulliver. Vi tilbyder også børnestøvler fra Timberland og en lang række andre mærker. Alt for at børnene skal være godt forberedt til at bygge huler i efterårsskoven, at lave en iglo om vinteren eller tage på fisketur om sommeren. Støvler er børnenes bedste ven, da de minimerer enhver hindring, der måtte stå i vejen for leg.

Tak de aktuelle trends for, at vores yndlingsbeklædning - støvlerne - har fundet vej til toppen af moden og brænd nogle sexede danse af i dine splinternye støvler!

Foxy Black
UDSALG
CHORE
UDSALG
Side 1 af 39

2333 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK