Eksrea højhælede støvletter

176 resultater

Gennem årene er støvlerne steget meget i popularitet - især de højhælede støvler. Vi har samlet over 200 par lækre højhælede støvler. Høje støvler fik stor opmærksomhed sidste år takket være boheme-trenden, der nærmest overtog modebilledet. Boheme-trendy eller ej, et par højhælede støvler fungerer altid. De er ganske enkelt tidløse.

Takket være de stilrene hæle vil støvler altid være blandt de mest feminine sko. Højhælede støvler er desuden sensuelle og pæne, og hvis du vælger nogle med et højt skaft, bliver de endnu mere iøjnefaldende.

Match dine højhælede støvler

Da de højhælede støvler giver dig et feminint look, kan du enten forstærke det yderligere eller tone det ned med noget mere neutralt tøj. Hvis du vælger at satse på et mere feminint look, er en lang, enkel kjole eller en elegant tunika et oplagt valg. Eller måske en cardigan?Hvis du er på jagt efter noget mere neutralt, er en pæn mønstret skjorte perfekt. Det seneste modeår har været præget af et stilfuldt bohemelook, så en skovmandsskjorte eller en anden mønstret skjorte er en ideel løsning. Sorte støvler trives i selskab med stribet tøj - en lang T-shirt med sorte og hvide striber vil se så fedt ud!Skal du til fest? En sort, tætsiddende og knælang kjole gør dig til den hotteste festdeltager. Hvis du foretrækker en lidt kortere variant, går du måske efter en lækker top? Højhælede støvler går også godt sammen med "den lille sorte". Det høje skaft giver balance til hele outfitet.

Populære støvler

Over 200 par højhælede støvler her hos Footway bevirker selvfølgelig, at der er masser at vælge mellem.Primeboots har eksisteret siden 1800-tallet og kommer fra spanske Valverdena del Calzado. De stilfulde støvler er fremstillet af et slidstærkt og holdbart læder, og de kan bruges lige så vel til hverdag som til fest. Husk i øvrigt at pleje dine støvler, så de bedre kan holde til den skandinaviske vinter.Brandet Art kommer også fra Spanien. Deres støvler er formet af storbyernes levende udtryk. En detalje, vi især er vilde med, er det røde logo, som på en diskret måde giver støvlerne karakter.Et andet brand, der er en stor succes blandt vores højhælede støvler, er danske ECCO, som blev etableret i 1960'erne. Brandet har bl.a. oprettet et såkaldt kreativt laboratorium, hvor de samler inspirerende kræfter i form af designere, marketingsfolk, teknikere og produktionsledere til at skabe nye veje for Ecco. Ligesom Primeboots produceres mange af ECCO’s elegante modeller i et hærdet skind.Uanset hvad du er til, håber vi, at du finder det, du søger her på Footway.dk. Når du har gjort det, tilbyder vi altid en lynhurtig levering. Der er ligeledes 180 dages åbent køb, gratis fragt og fri retur.

Elaine Black
UDSALG
FÅ PÅ LAGER
Wilma 2
UDSALG
Side 1 af 3

176 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK