Gummistøvler

447 resultater

Gummistøvler - klar til at rykke ud i vådt og tørt

Vores mest populære gummistøvler kommer fra det svenske klassiske mærke, Tretorn, samt skotske Hunter. Vi forhandler imidlertid også gummistøvler fra Crocs, Dr. Martens, Kavat, Ilse Jacobsen og mange, mange andre. Vi har kort sagt både gummistøvler til herrer, damer og børn, og de fås i flere modeller og farver.

Støvler til alle

Men sådan var det ikke tidligere. Førhen var gummistøvler noget, man stuvede væk, længst tilbage i garderobeskabet. Nok kom de frem, når det regnede, men bagefter blev de atter gemt væk. Gummistøvler var ganske enkelt ikke et ”city-smart” fænomen, og man gik bestemt ikke frivilligt rundt i gaderne i et par ”kiksede” gummistøvler. Hvis man gjorde, så skulle det gerne gå lidt hurtigt, så ingen nåede at se dem.

I dag er der sket en del. Allerede tilbage i 1960’erne blev gummistøvlerne så småt moderigtige, men det var først i begyndelsen af 2000’erne, at de blev integreret i modebilledet og ansås for at være deciderede trendy.

Overalt kunne man se både lave og høje gummistøvler samt sejlerstøvler i diverse farveeksplosioner, som skulle beskytte fødderne mod både regn og snavs. Gummistøvlerne var ikke længere et friluftsfænomen, for nu var der både modeller til såvel byerne og landet som til rock- og sportsfans.

Vi elsker gummistøvler

Det er i vores øjne faktisk ret logisk. Funktionalitet bør ikke udelukke et smart design, og omvendt. Gummistøvler er fantastiske, da de holder dine fødder tørre. Det går jo ikke at få våde fødder i et par gummistøvler, med mindre du ligefrem står og synger ”Singin’ in the rain” under bruseren. Det er nok ingen hemmelighed, at vi her på Footway er ret glade for fødder, og vi er derfor også ekstra vilde med netop gummistøvler. De er pålidelige, flotte og holder dine fødder varme, selvom det plasker ned fra de tunge regnvejrsskyer.

Dine gummistøvler passer perfekt til et par flotte jeans eller chinos, en nederdel eller et par shorts. Gummistøvler er også et perfekt valg til festivaler, hvor de både klarer øl, der spildes, samt mudder og regn. En opgave, som dine Converse ikke klarer ligeså elegant. Gummistøvler passer også til byture, på landet, i skoven, på stranden og sågar på båden. Tilføj et par tykke uldsokker til dine gummistøvler, og du er klar til vinterkulden.

I år træder de lidt mere farverige gummistøvler i baggrunden, mens det er tid til at hylde de mere klassiske og subtile farver såsom de olivengrønne og vinrøde gummistøvler.

Gør som os. Vær glad for, at de klassiske gummistøvler atter er tilbage i varmen, efter at være sat ud på sidelinjen gennem årtier. Det er tid til at tage på nye eventyr i dine gummistøvler, uanset om det er regnvejr, snevejr eller solskin. Find dine favoritter her hos Footway - vi har både klassiske gummistøvler og sejlerstøvler.

Noble Black
UDSALG
Seilas Pink
UDSALG
90-11004 Red
UDSALG
Noble Yellow
UDSALG
Nille Rose
FÅ PÅ LAGER
UDSALG
Noble Navy
UDSALG
Side 1 af 8

447 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK