Gummistøvler

475 resultater

Gummistøvler- klar til at rykke ud i vådt og tørt

Vores mest populære gummistøvler kommer fra det svenske klassiske mærke,Tretorn, samt skotske Hunter. Vi forhandler imidlertid også gummistøvler fraCrocs, Dr. Martens, Kavat, Ilse Jacobsen og mange, mange andre. Vi har kortsagt både gummistøvler til herrer, damer og børn, og de fås i flere modeller ogfarver.

Støvler til alle

Men sådan var det ikke tidligere. Førhen var gummistøvler noget, man stuvedevæk, længst tilbage i garderobeskabet. Nok kom de frem, når det regnede, menbagefter blev de atter gemt væk. Gummistøvler var ganske enkelt ikke et”city-smart” fænomen, og man gik bestemt ikke frivilligt rundt i gaderne i etpar ”kiksede” gummistøvler. Hvis man gjorde, så skulle det gerne gå lidt hurtigt,så ingen nåede at se dem.

I dag er dersket en del. Allerede tilbage i 1960’erne blev gummistøvlerne så småtmoderigtige, men det var først i begyndelsen af 2000’erne, at de blevintegreret i modebilledet og ansås for at være deciderede trendy.

Overalt kunneman se både lave og høje gummistøvler samt sejlerstøvler i diversefarveeksplosioner, som skulle beskytte fødderne mod både regn og snavs.Gummistøvlerne var ikke længere et friluftsfænomen, for nu var der bådemodeller til såvel byerne og landet som til rock- og sportsfans.

Vi elsker gummistøvler

Det er i vores øjne faktisk ret logisk. Funktionalitet bør ikke udelukke etsmart design, og omvendt. Gummistøvler er fantastiske, da de holder dine føddertørre. Det går jo ikke at få våde fødder i et par gummistøvler, med mindre duligefrem står og synger ”Singin’ in the rain” under bruseren. Det er nok ingenhemmelighed, at vi her på Footway er ret glade for fødder, og vi er derfor ogsåekstra vilde med netop gummistøvler. De er pålidelige, flotte og holder dinefødder varme, selvom det plasker ned fra de tunge regnvejrsskyer.

Dinegummistøvler passer perfekt til et par flotte jeans eller chinos, en nederdeleller et par shorts. Gummistøvler er også et perfekt valg til festivaler, hvorde både klarer øl, der spildes, samt mudder og regn. En opgave, som dineConverse ikke klarer ligeså elegant. Gummistøvler passer også til byture, pålandet, i skoven, på stranden og sågar på båden. Tilføj et par tykke uldsokkertil dine gummistøvler, og du er klar til vinterkulden.

I år træder de lidt mere farverige gummistøvler i baggrunden, mens det er tidtil at hylde de mere klassiske og subtile farver såsom de olivengrønne ogvinrøde gummistøvler.

Gør som os. Værglad for, at de klassiske gummistøvler atter er tilbage i varmen, efter at væresat ud på sidelinjen gennem årtier. Det er tid til at tage på nye eventyr idine gummistøvler, uanset om det er regnvejr, snevejr eller solskin. Find dinefavoritter her hos Footway - vi har både klassiske gummistøvler og sejlerstøvler. 

Side 1 af 8

475 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×