Højskaftede gummistøvler

188 resultater

Leder du efter et par solide langskaftede gummistøvler? Stop her! Her finder du nemlig vores høje langskaftede gummistøvler, som er udviklet til fritid, gåture, jagt, havearbejde eller blot for at holde underbenene tørre.

Med et par gode støvler kan du stå imod vand og snavs, uanset om du skal på jagt eller vil gå en tur. langskaftede gummistøvler er blevet mere trendy og har fået en del mere respekt end tidligere, hvilket vi selvfølgelig er glade for. At fremstille en god gummistøvle er ikke noget, der bare gøres i et snuptag. Det tager tid og kræver dygtighed - forskellen på at lave et par holdbare læderstøvler og langskaftede gummistøvler er faktisk ikke så stor, som du måske går rundt og tror.

Lavet i hånden

Langskaftede gummistøvler i naturgummi, herunder hos den svenske producent Tretorn, laves i hånden. Ligesom fremstilling af andre støvler begynder man fra indersiden og arbejder sig udad, omkring læsten. Når der laves støvler i naturgummi, kan støvlen indeholde så mange som 70 forskellige dele. I et interview med Sydved fortalte Glenn Ekstrand, der er produktchef hos Tretorn, at langskaftede gummistøvler faktisk er produceret på samme måde som i 1950, selvom gummiblandinger har ændret sig. Produktionen tager op mod 2 ½ time. I dag anvendes der næsten altid syntetisk gummi, der er fremstillet af råolie, og der er ingen støvler, der udelukkende er fremstillet af naturgummi.

Hvad man skal overveje?

Du skal trives bedst muligt i dine nye langskaftede gummistøvler, og vi har derfor samlet nogle tips til dig, så du ved, hvad du skal gå efter. Husk, at gummistøvlen bør være fleksibel fortil. Når du presser foden ned i støvlen, bør det føles en lille smule trangt, ellers er støvlen for stor. Når du har fået foden godt ned i støvlen, skal den dog føles lidt større - og husk ikke at tage en større størrelse, blot fordi du gerne vil gøre plads til varme strømper. Næsten alle langskaftede gummistøvler tager højde for, at der skal være plads til de varme strømper.Hvis du går rundt og arbejder i haven, så vær forsigtig med at gå rundt i mudder. Det tørrer nemlig gummiet ud, hvilket kan resultere i, at støvlerne sprækker. Skyl derfor altid dine støvler, når du har været ude i mudderet. Når du har skyllet dem, varm dem da ikke på radiatoren eller i et tørreskab - langskaftede gummistøvler afviser ikke kun vand, de trives ej heller i varmen, fordi de udtørrer. Vær også forsigtig med, hvad du bruger dine nye støvler til. Ligesom med andre sko, så passer nogle støvler bedre til visse formål. Et par, der er lavet til vandringsbrug, passer måske ikke nær så godt til haven, eller omvendt. Der er stor forskel på langskaftede gummistøvler.

Foxy Black
UDSALG
CHORE
UDSALG
Hedda Black
UDSALG
UDSALG
Fauna Green
UDSALG
Side 1 af 4

188 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK