Langskaftede Gummistøvler

174 resultater

Leder du efter et par solide gummistøvler? Stop her! Her finderdu nemlig vores høje gummistøvler, som er udviklet til fritid, gåture, jagt,havearbejde eller blot for at holde underbenene tørre.

Med et par gode støvler kan du stå imod vand og snavs,uanset om du skal på jagt eller vil gå en tur. Gummistøvler er blevet meretrendy og har fået en del mere respekt end tidligere, hvilket vi selvfølgelig erglade for. At fremstille en god gummistøvle er ikke noget, der bare gøres i etsnuptag. Det tager tid og kræver dygtighed - forskellen på at lave et par holdbarelæderstøvler og gummistøvler er faktisk ikke så stor, som du måske går rundt ogtror.

Laveti hånden

Gummistøvler i naturgummi, herunder hos den svenskeproducent Tretorn, laves i hånden. Ligesom fremstilling af andre støvler begynderman fra indersiden og arbejder sig udad, omkring læsten. Når der laves støvleri naturgummi, kan støvlen indeholde så mange som 70 forskellige dele. I etinterview med Sydved fortalte Glenn Ekstrand, der er produktchef hos Tretorn,at gummistøvler faktisk er produceret på samme måde som i 1950, selvomgummiblandinger har ændret sig. Produktionen tager op mod 2 ½ time. I daganvendes der næsten altid syntetisk gummi, der er fremstillet af råolie, og derer ingen støvler, der udelukkende er fremstillet af naturgummi.

Hvad manskal overveje?

Du skal trives bedst muligt i dine nye gummistøvler, og vihar derfor samlet nogle tips til dig, så du ved, hvad du skal gå efter. Husk,at gummistøvlen bør være fleksibel fortil. Når du presser foden ned i støvlen, børdet føles en lille smule trangt, ellers er støvlen for stor. Når du har fåetfoden godt ned i støvlen, skal den dog føles lidt større - og husk ikke at tageen større størrelse, blot fordi du gerne vil gøre plads til varme strømper.Næsten alle gummistøvler tager højde for, at der skal være plads til de varmestrømper.

Hvis du går rundt og arbejder i haven, så vær forsigtig medat gå rundt i mudder. Det tørrer nemlig gummiet ud, hvilket kan resultere i, atstøvlerne sprækker. Skyl derfor altid dine støvler, når du har været ude imudderet. Når du har skyllet dem, varm dem da ikke på radiatoren eller i et tørreskab- gummistøvler afviser ikke kun vand, de trives ej heller i varmen, fordi de udtørrer.Vær også forsigtig med, hvad du bruger dine nye støvler til. Ligesom med andresko, så passer nogle støvler bedre til visse formål. Et par, der er lavet tilvandringsbrug, passer måske ikke nær så godt til haven, eller omvendt. Der er storforskel på gummistøvler.

Uanset hvad du er på udkig efter, så håber og tror vi, at ??duvil finde det her hos os!

Side 1 af 3

174 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×