Støvler

110 resultater

Et par flotte støvler er et must i enhver garderobe om det er kvindens, mandens eller barnets. Med støvler får man nemt styr på efterårsstilen, og de fungerer altid godt efterår og vinter - nogle kan endda bruges om sommeren.

Men hvilke støvler er flottest? En af vores favoritter er de lidt højere støvler. I 2015 hittede de solidt og var med til at forme den hippieinspirerede bohemestil, som bredte sig i løbet af sommeren og efteråret. Når man snakker om hippier: Ruskind er deres materiale of choice og selvfølgelig finder du mange flotte ruskindsstøvler hos Footway

Stiltips til høje støvler

For at gøre dig så lækker som muligt har vi samlet nogle tips til, hvordan du bedst bærer støvlerne. Følg med på en stylingtur!

Til et par høje støvler er snævre bukser altid flottest. Leggings eller skinnyjeans er det, der gælder. Dertil kan du hoppe i en lækker jakke og en t-shirt.

Hvis du kan lide leggings, har du ramt rigtigt, de passer perfekt til høje støvler og til de to ting er det superfedt med en ekstra stor trøje - så får du det helt autentiske bohemelook.

Dog kan man ikke gå klædt som boheme dag ud og dag ind, især ikke på arbejde. Derfor synes vi, at du skal teste støvlerne med et lækkert pencilskirt. Det giver dig et lidt mere stringent look, men det er stadig klokkerent moderne takket være støvlerne. Vil du skrue endnu mere op for elegancen kan du skifte dit pencilskirt ud med en lidt længere nederdel.

Men vi skal ikke hænge for meget fast i høje støvler - der er også masser af mellemhøje og lavere støvler. Selv med de lavere støvler skal du kigge lidt bagud mod 70'erne. De gældende farver, hvis du vil matche støvlerne, er beige, grøn, sort eller vinrød.

Støvler er praktiske

Støvler er noget af det mest praktiske, du kan have i din garderobe. De fungerer perfekt med en trendy stil, men er også gode at have når du skal i haven eller til efterårets gåture. Hos Footway har vi massevis af mærker som hver især byder på alle mulige kombinationer af anvendelsesmuligheder. Her finder du alt fra Hunter, som er blevet et af verdens mest populære støvlemærker, til svenske Kavat som har fundet sig en niche indenfor børnesko - deres farveglade støvler er skabt til ethvert tænkeligt eventyr eller opdagelsesfærd dit barn kan finde på.

Klik dig rundt mellem trendy, funktionelle, flotte, farveglade og lækre støvler hos Footway. Vi håber, at du finder det, du søger - hvis du gør lever vi hurtigt og giver 180 dages returret!

UDSALG
FÅ PÅ LAGER
Side 1 af 2

110 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK