Støvletter Ekstra Høje

165 resultater

Gennem årene erstøvlerne steget meget i popularitet - især de højhælede støvler. Vi har samletover 200 par lækre højhælede støvler. Høje støvler fik stor opmærksomhed sidsteår takket være boheme-trenden, der nærmest overtog modebilledet. Boheme-trendyeller ej, et par højhælede støvler fungerer altid. De er ganske enkelt tidløse.

Takket være de stilrenehæle vil støvler altid være blandt de mest feminine sko. Højhælede støvler er desudensensuelle og pæne, og hvis du vælger nogle med et højt skaft, bliver de endnumere iøjnefaldende.

Matchdine højhælede støvler

Da de højhæledestøvler giver dig et feminint look, kan du enten forstærke det yderligere ellertone det  ned med noget mere neutralttøj. Hvis du vælger at satse på et mere feminint look, er en lang, enkel kjoleeller en elegant tunika et oplagt valg. Eller måske en cardigan?

Hvis du er påjagt efter noget mere neutralt, er en pæn mønstret skjorte perfekt. Det senestemodeår har været præget af et stilfuldt bohemelook, så en skovmandsskjorte elleren anden mønstret skjorte er en ideel løsning. Sorte støvler trives i selskabmed stribet tøj - en lang T-shirt med sorte og hvide striber vil se så fedt ud!

Skal du tilfest? En sort, tætsiddende og knælang kjole gør dig til den hotteste festdeltager.Hvis du foretrækker en lidt kortere variant, går du måske efter en lækker top?Højhælede støvler går også godt sammen med "den lille sorte". Dethøje skaft giver balance til hele outfitet.

Populærestøvler

Over 200 parhøjhælede støvler her hos Footway bevirker selvfølgelig, at der er masser atvælge mellem.

Primeboots hareksisteret siden 1800-tallet og kommer fra spanske Valverdena del Calzado. Destilfulde støvler er fremstillet af et slidstærkt og holdbart læder, og de kanbruges lige så vel til hverdag som til fest. Husk i øvrigt at pleje dinestøvler, så de bedre kan holde til den skandinaviske vinter.

Brandet Artkommer også fra Spanien. Deres støvler er formet af storbyernes levende udtryk.En detalje, vi især er vilde med, er det røde logo, som på en diskret måde giverstøvlerne karakter.

Et andet brand,der er en stor succes blandt vores højhælede støvler, er danske ECCO, som blevetableret i 1960'erne. Brandet har bl.a. oprettet et såkaldt kreativtlaboratorium, hvor de samler inspirerende kræfter i form af designere,marketingsfolk, teknikere og produktionsledere til at skabe nye veje for Ecco.Ligesom Primeboots produceres mange af ECCO’s elegante modeller i et hærdetskind.

Uanset hvad du ertil, håber vi, at du finder det, du søger her på Footway.dk. Når du har gjortdet, tilbyder vi altid en lynhurtig levering. Der er ligeledes 180 dages åbentkøb, gratis fragt og fri retur.

 

Side 1 af 3

165 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×