Støvletter Høje

303 resultater

Velkommen til de højestøvletter! Vi elsker, ligesom dig, alle former for støvler, og de højestestøvletter er måske de smukkeste. Takket være det høje skaft minder de omstøvler, mens designet er hentet fra både stiletter og støvler. Lyder det ikkebare som den perfekte blanding?

 

Deter selvfølgelig noget dejligt kæphøjt over støvler. De sætter en skarp kant påstilen og fungerer jo fremragende som supplement til almindelige hæle, når deter lidt køligere udenfor. De er ofte lidt ekstra robuste, hvilket betyder, atdet kræver mere at få dem slidt ned.

 

Stort sortiment af støvletter


Her finder du forskellige modeller, der spænder lige fra spidse til brede samt smallestøvler med enten høje, lave eller spidse hæle. De forskellige støvler fås i enrække forskellige materialer, herunder syntetisk materiale, ruskind ellerlæder. Du kan både vælge mellem mønstrede, enkle, dristige og diskrete støvler.Med andre ord: Alt.

 

Et udvalg af mærker

 

Defleste skoproducenter med en form for selvrespekt producerer støvletter. Og debedste af slagsen fremstiller naturligvis også høje støvletter. Her har visamlet nogle mærker, hvis modeller er værd at huske.

 

ItalienskeDiesel blev grundlagt i 1978 af Renzo Rosso, og mærket er selvfølgelig bedstkendt for sine stilfulde jeans. Men brandet producerer også mange lækrestøvletter og sko. Som sædvanlig er designet præget af et dristigt udtryk,Diesel går ofte hele vejen. Men aldrig i den grad, at det bliver smagløst ellerfor meget af det gode. Balancen mellem et behersket design og en udfordrendeattitude er næsten perfekt.

 

Enaf vores mest populære modeller kommer fra det hollandske mærke G-Star RAW, derhar været med siden slutningen af ??1980'erne. G-Star henter inspiration framilitær mode, og nogle af deres stilfulde støvler ses i præcis det design: ligelinjer, tyk sort farve og masser af autoritet.

 

Hvisdu i stedet går efter et diskret design på fødderne, foreslår vi svenskeVagabond. Ligesom mange andre skandinaviske mærker udtrykker Vagabond sig stort- med små midler. Mærket er et af ??de største og mest effektive, stilrenedesigns, der kan genfindes i mange af deres støvletter.

 

Dettevar blot et udsnit af alle de mærker, vi forhandler hos Footway. I alt er derfaktisk over 300 par høje støvletter, og hvis ingen af ??dem falder i smag, harvi hundredvis af modeller inden for vores andre silhuetter. Vælg mellemstøvletter og skoletter. Som altid tilbydes du 180 dages åbent køb, gratisforsendelse og gratis retur - bare bestil og prøv det!

 

Vihåber, du vil finde dine nye støvletter her på Footway!

Side 1 af 6

303 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×