Støvletter Lave

170 resultater

Skoletterer en lidt lavere version af støvletterne. Vildt smukke og perfekte til dig,der har brug for et supplement til dine almindelige højhælede sko. Skoletterpasser til alt og fungerer året rundt.

 

Nårdet kommer til skoletter, findes der massevis af modeller, så du kan medgaranti finde en favorit. Vi har faktisk indsamlet over 800 super eleganteskoletter, i alle mulige farver og former. Vores mest populære modeller kommerfra Vagabond, Ecco og Duffy. Mærker, som på forskellig vis udsender dejligesmukke skoletter.

 

Match dine skoletter

 

Hvordandu vælger at matche dine skoletter, afhænger selvfølgelig helt af skoletterne. Derfindes som sagt flere forskellige modeller, som du kan vælge imellem. Et parsorte med lige linier i en mat farve fungerer eksempelvis godt sammen med lyse,måske lidt slidte jeans eller en smart kort kjole i sort. Mix gerne med et parsmarte leggins og en oversize-trøj. Vil du skabe et ekstra blikfang, er detgodt at satse på 90’erne og vælge store, enkle tryk på trøjen.

 

Iløbet af efteråret er det flot med mørkeblå, slidte jeans sammen med en langfrakke. Givetvis kan du også spadsere rundt sådan hele vinteren, det er jo ikkealtid, man orker at hive de store vinterstøvler på til en fest eller på diskoteket.

 

Mix it up!

 

Ensfødder bliver måske ikke altid begejstret i støvletter, det kan jo mærkes efternogle dage. Her kommer nogle tips, der afhjælper trætheden i fødder og ben!

 

1)   Skift mellem sneakers og skoletter, eller medstøvler. Dine fødder og ben bliver trætte, når du ikke skifter sko itilstrækkelig grad! At konstant gå rundt i et par skoletter vil du kunne mærke.Tag f.eks. et par støvler på, på vej til arbejde, men brug dernæst støvletterne,når du kommer frem. Hvis du skal ud at danse, så gå derhen i dine støvletter,men dans løs i et par ballerinasko!

2)   Gå gerne efter skoletter med en lidt tykkerehæl. Jo større hæl, desto mere støtte får dine fødder. En smallere hæl kan jovære virkelig flot, men indebærer mere belastning på ankler og fødder. Mange afvores flotteste modeller har faktisk en tykkere hæl.

3)   Find et par skønne indlæg eller såler. Destøtter dine fødder ordentligt og sørger for, at undersiden af foden ikkebliver træt.

4)   Trætte fødder elsker fodbehandlinger. Und digselv en fodmassage og andet fodpleje i ny og næ! Af og til glemmer man hvorofte, vi anvender vores stakkels fødder, og skoletter og andre stiletter gørfødderne lidt ekstra trætte end ved andre sko. Derfor er det endnu vigtigere attage hånd om fødderne efter nogle dage i skoletter.

Side 1 af 3

170 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×