Varmforet høje støvler

199 resultater

Hos Footway har vi støvler til mange forskellige anvendelsesområder. Men de fleste tænker nok på gummistøvler eller høje ruskindsstøvler - her, derimod, finder du vores varmeste støvler. Lavede til lange vinterdage, lege i sneen og isede sportsferier. ### Lad ikke kulden stoppe dig

Tiden hvor funktionalitet og trends modsagde hinanden er forbi. Idag behøver du ikke vælge mellem at være smart eller varm.Mærker som Timberland, Sorel og Kavat er bare nogle af dem, der har ekspertviden i at holde kulden ude, samtidig med at støvlerne er virkelig flotte. Man vil jo ikke lade noget så simpelt som kulden afholde én fra at opholde sig udendørs rigtig længe. Der er faktisk ikke meget, der kan slå en glitrende, iskold men solfyldt januarmorgen. Der er et par ting, der gør disse støvler lidt varmere og bedre tilpasset vinteren end andre støvler. Følg med, så kigger vi nærmere på det!

Lækkert uld

Uld er animalske fibre, hvilket vil sige, at det kommer fra dyreriget. Uld er blevet populært fordi det binder fugt uden at blive vådt, og derfor kan varme selvom det er blevet vådt. Mange dyr har uld, så det er ikke altid ulden kommer fra får - også geder, kameler, kaniner og lamaer producerer uld. Udover uldens fugtbindende egenskaber er der meget andet, som gør, at vi elsker dette materiale. Det er svært for snavs at trænge ind i ulden, så rengøring forenkles væsentligt, og fordi der er meget syre i uld, rengør det et langt stykke henad vejen sig selv. Det er altså ikke mærkeligt, at fårene kan stå ude og nyde livet i næsten al slags vejr.

Lækkert læder

Læder er blandt de mest almindelige materialer at fremstille sko af. Der er mange forskellige typer afhængigt af, hvordan dyreskindet er blevet behandlet og bearbejdet. Timberland er et af mange mærker, som fremstiller flotte, gedigne støvler perfekte til vinteren. Og mange af deres støvler fremstilles af læder. Dog skal man huske, at det bliver endnu vigtigere at pleje dine støvler, når de er lavet af læder - materialet skal modstå en del strabadser i vintersjappet. Køb imprægneringsmidler og skocreme.

Glamourøst gummi

Gummi er som bekendt vandafvisende i stor stil og et par forede gummistøvler gør dig klar til alle tænkelige vintereventyr. Mærket Vincent er et af mange som fremstiller forede støvler i neopren. Det er en gummiblanding som blandt andet anvendes i våddragter, takket være sin evne til at holde tæt overfor vand og samtidig isolere varme.

UDSALG
Noyce Black
UDSALG
Nylon Black
FÅ PÅ LAGER
Noyce Birch
UDSALG
Side 1 af 4

199 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK