Varmforet høje støvler

2 resultater

Klassiske Minnetonka sko

Håndlavet fodtøj i de bedste materialer og med et klassisk unikt design, der den dag i dag stadig sælger verden over og bliver brugt af Hollywood stjerner. Det er amerikanske Minnetonka sko.

Historien bag mærket

Lige efter Anden Verdenskrig, i 1946, blev Minnetonka sko grundlagt i staten Minnesota, USA, af Phillip Miller. Her ligger hovedsædet stadig. Ordet Minnetonka kommer fra Dakota indianeren mini tonka, der betyder ""great water"". I alle årene har Minnetonka Moccasin været lig med amerikansk stil, der samtidig viser historien om indianerne og deres kulturarv. Firmaet har været ledet af Miller familien i 4 generationer nu og er ""still going strong"". I 2009 kunne de bryste sig af, at mærket blev solgt i hele 50 lande verden over, og i 2011 var det et faktum, at mærket blev solgt på hele 6 kontinenter.

Minnetonka sko - amerikansk stil

Et af firmaets slogans er ""An American Way of Life"" - en amerikansk livsstil passer meget godt på stilen. Der er fulgt med tiden, så trods den klassiske unikke design, kan du få både, sko, sandaler og støvler til både kvinder, mænd og børn i alle aldre og i mange smarte farver. Prøv de lækre Minnetonka mokkasiner med den ikoniske tordenfugl på toppen eller de smarte Minnetonka støvler, der har fine detaljer som små frynser rundt om skaftet. Du kan både style op og ned, så Minnetonka passer til de fleste lejligheder. Du kommer helt sikkert til at føle dig speciel på den bedste måde.

Sko i topmaterialer

Du får ikke bare en fabriksproduceret sko, når du køber Minnetonka sko. Alt fodtøjet bliver lavet gennem avanceret håndværk og noget helt særligt er, at der blandt andet også bliver brugt både hjorte-, elgeskind til fremstillingen af sandalerne, skoene og støvlerne. Derudover er materialerne ruskind, hvor sålen typisk er gummi, og ydersålen er læder. Der er altså tale om fodtøj i høj kvalitet, og hvor du får en god pasform. Dette afspejles også i prisen, som kan synes lidt dyrere, men kvalitet fremfor kvantitet, og skoene har en 1 års garanti. Vi hos Footway har dog altid prisgaranti, så mon ikke at du finder dem lidt billigere her.

Minnetonka sko online hos Footway

Få billige Minnetonka sko her hos Footway. Vi stræber efter 100% kundetilfredshed og tilbyder dig derfor prisgaranti, fri fragt og fri returnering, hurtig levering på din ordre og hele 180 dages åbent køb. Derudover er det både sikkert, nemt og bekvemt at handle hos hos. Prøv selv og få kom snart ud at lufte dine nye sko. Footway, det er vejen frem.

Side 1 af 1

2 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK