Strawberry Shortcake Sko Online

0 resultater

Strawberry Shortcake

Psssst! Har du mødt Strawberry Shortcake? Hun bor sammen med sine venner i Berry Bitty City, som er en vidunderlig verden under bladene på en bærplantage. Der begiver Betty og hendes venner sig ud på fantastiske eventyr! Her kan du finde hendes super flotte ballerinasko og diverse andre sko.

Strawberry Short Cake både som kort, serie og film

Strawberry Shortcake blev populær i Amerika i firserne og var oprindeligt til stede på de kort, der blev anvendt ved bl.a. fødselsdage. Efter en lidt mere rolig tid for Strawberry Shortcake i halvfemserne dukkede hun atter op i 2003, og efter den tid er både en tv-serie og en film blevet lanceret.

Sko, der passer til de børn, der elsker at lege

Strawberry Shortcakes sko passer til børn, der både vil være smarte, men også praktisk klædt på, så de kan lege i lang tid. Skoenes smidige velcrobånd gør det nemt for børnene at tage dem af og på - på egen hånd. Og husk at passe godt på de flotte sko. Skyl gerne skoene af, når der er blevet leget i mudder, og så er de flotte igen på ingen tid!

Strawberry Shortcake på Footway

Det bedste med sko fra Strawberry Shortcake er, at de både er utroligt praktiske og rigtig flotte. Hvis du køber børnenes Strawberry Shortcake-sko hos Footway, kan I sammen prøve skoene derhjemme i fred og ro. Skulle I få brug for at ændre størrelsen, er det heller ikke noget problem. Vi har hurtig levering, gratis forsendelse og bytteret samt 180 dages åbent køb.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×