Stylesnob Sko Online

8 resultater

Danske Stylesnob sko

Kvalitet, unik og feminint er blot nogle af de ting, der gør det danske mærke så populært. Prøv selv og få dine Stylesnob sko hos Footway.

Succeshistorie for dansk brand

Det er efterhånden snart 15 år siden, at det populære mærke Stylesnob blev grundlagt af Vibe Skov Bjerrehus, som er den kreative hjerne bag mærket. En drøm om at lancere et mærke, der ville give den feminine garderobe et unikt og interessant præg. Stylesnob sælger smarte accessories, lækre tasker, farverige tørklæder og flotte Stylesnob sko. Inspirationen er hentet fra mange dele af verden, og med hovedsæde i København og en afdeling i Indien, er der gode muligheder for at få de bedste idéer til kollektionerne. Stylesnob sælges i mere end 16 lande, og der er store planer om at brede sig til endnu flere dele af verden.

Unikke Stylesnob sko

Feminint, lækker kvalitet, unikt og spændende, så er stilen lagt. Match dine nye Stylesnob leopard ballerina med et lækkert tørklæde fra mærket og en smart og fin nederdel, eller hop i et par leggins, en lang trøje og sæt en moderigtig Stylesnob kort støvle til. Du kan også tilføje en skøn, tidsløs taske fra Stylesnob til begge outfits, det er en accessorie, der aldrig går af mode. Prøv dig frem og lad dig blive inspireret af det brede af fine stilletter, støvler, ballerinaer og espadriller, Footway sælger af mærket. Der er uden tvivl noget for enhver smag og til kvinder i alle aldre.

Fine materialer og høj kvalitet

Du kan være sikker på, at dine nye Stylesnob sko kommer i en høj kvalitet lavet af de fineste materialer. Er du til ruskind, læder, slangeskind, tekstil, skind eller noget helt andet? - Stylesnob har det, og Footway sælger det. Du får kvalitetsfodtøj, der er lavet til at give god pasform, og i luksuriøse materialer, så skoen har en lang levetid. Du kan selvfølgelig også gøre dit til at pleje fodtøjet og holde det pænt. Husk altid at imprægnere, hvis det er læder og brug eventuelt en skocreme. Hvis det er gummi eller tekstil, kan du nemt og med fordel blot vaske skoen i hånden.

Stylesnob sko online hos Footway

Prisgaranti, 180 dages åbent køb og fri fragt samt fri retur, hvis ordren ikke passer dig. Bliver det nemmere at shoppe? Nej vel. Køb din Stylesnob sort ballerina eller andet fodtøj lige her hos Footway. Vores mission er at give dig den bedste service samtidig med en hurtig levering, så du hurtigst muligt kan komme til at afprøve dine nye drømmesko.

Dina
FEW LEFT
Carla Boot
FEW LEFT
Naja Shoe
FEW LEFT
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

8 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK