Superdry, Sko

19 resultater

Vælg dine sko fra Superdry

Mangler du sko med en streetvibe, men vil du også gerne have noget nyt og interessant? Superdry har lagt en ny vinkel på streetmoden, og det ses også i deres skokollektion. Her finder du en helt unik stil, der er stærkt påvirket af Japan og USA. Der er således lagt op til et herligt mix, som du kan stifte bekendtskab med her på Footway!

Superdry - med inspiration fra Tokyo

Det var en rejse til Tokyo i 2003, der gav grundlæggerne ideen til Superdry. De ville skabe et mix mellem japansk grafisk design og amerikansk vintage. Resultatet er blevet en distinkt urban stil med sans for detaljerne. Mærket spredte sig hurtigt og fås i dag over hele verden.

Sko til både mænd og kvinder

Superdry-skoene fås i mange forskellige materialer og modeller og til både herrer og damer. Du finder f.eks. boots, som passer super til både det daglige udtryk og weekendens farver og fest. I kombination med en T-shirt fra mærket får du det ultimative urbane streetlook.

Stort Superdry-udvalg hos Footway

Det fede ved Superdry er netop den tydelige påvirkning fra Japan, og at det også kommer til udtryk i deres sko, hvor streetmoden fra Tokyo tegner attituden. Hos Footway finder du et stort udvalg af sko fra Superdry og du kan som altid læne dig trygt tilbage og nyde den hurtige levering, gratis fragt og returnering, og at du har 180 dages åbent køb.

Side 1 af 1

19 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK