Supertrash Sko Online

12 resultater

Supertrash sko med attitude

Supertrash sko er for den moderne, kvalitetsbevidste og selvstændige kvinde, der tør skille sig lidt ud hvad angår blandt andet sit fodtøj. Der er kræset for detaljerne.

Ny sko succes historie

Supertrash sko er et forholdsvis nyt mærke på det internationale skomarked, men ikke desto mindre er det gået hurtigt med, at kunderne har fået øjnene op for dette mærke. Det er hollandske Olcay Gulsen, som står bag Supertrash. I starten blev der kun produceret og designet tøj kollektioner til kvinder, men siden 2009 er der også blevet føjet sko til kollektionerne. I 2010 blev Supertrash solgt i mere end 24 lande i Europa og Amerika, og med den store succes og efterspørgsel, der er på mærket, er der sikkert grobund for at de bliver solgt i endnu flere lande i fremtiden.

Stilen bag Supertrash sko

Der er mange typer sko fra dette mærke - sandaler, stilletter, sneakers og støvler. De er alle i skønne farver, moderigtigt design, med detaljer og i lækker kvalitet, så der er bestemt god mulighed for at finde din drømmesko her. Designet oser af attitude, selvstændighed, detaljer og mode, alle med et feminint islæt. Sæt for eksempel de smarte Supertrash sneakers sammen med et par friske knickers her til foråret, eller hop i et par flotte, farverige Supertrash pumps og en let kjole. Skoene er nemme at mikse på kryds og tværs og passer til det meste i garderoben og dermed også til enhver lejlighed.

Fokus på materialerne

Supertrash sko har fokus på de gode materialer, der bliver brugt i produktionen. Der bliver typisk brugt skind og tekstil, mens ydersålerne er i enten skind eller gummi og indersålen også af skind. Du vil finde en del detaljer på de forskellige modeller, blandt andet i form af blomster, spænder og frynser, der gør modellerne unikke. For at gøre holdbarheden på dit Supertrash fodtøj længere, skal du huske at imprægnere skindfodtøjet inden du tager det i brug og derefter er du flyvende. Sko af tekstil materiale er klar til at blive taget i brug med det samme. Find drømmeskoene her hos Footway.

Supertrash sko online hos Footway

Har du fundet dine nye favorit sko med hæl fra Supertrash, så er du kommet til det helt rette sted. Footway har et bredt og stort udvalg af mærket og giver dig optimale kundefordele. Vi sender blandt andet din ordre både hurtigt samt kvit og frit, giver dig 180 dages åbent køb, prisgaranti og returret. Det er både sikkert og nemt at handle her.

Posts about Supertrash
A
Anonym -
Show more posts
Side 1 af 1

12 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK