Svea, Sko

147 resultater

Sko med selvtillid

Svea sko er det svenske bud på sko, der er helt nede på jorden. Hver sæson bringer nye trends med sig, som tolkes af dette casual brand og bringes ud til dig i form af veldesignede sko i udvalgte materialer.

Svenske Svea, sko til streetmiljøet

Svea sko blev til som mærke tilbage i 1998. I slutningen af dette årti kom mange nye skomærker frem med deres bud på nogle lidt mere anderledes sko. Moden igennem årtiet havde nemlig været mere neutral, men det var tid til et skift i tendens og mode. Siden sin begyndelse har Svea nemlig været god til at fornemme, hvad der var på vej frem. Grundlæggerne, Per Holknekt, Ricky Sandström og Andreas Engelkes, skabte et mærke, der fokuserer på streetwear og skatermiljøets stil. Igennem tiden har mærkets stil ændret sig til et noget bredere publikum, men mærkets værdier er fortsat de samme: at skabe afslappede sko i god kvalitet.

Svea sko til casual wear

Svea dame sko har fede detaljer for at stå frem blandt andre sko, men har også Sveas bud på de mere moderne trends. Skoene er perfekte til dig, der sætter komfort og behag først og føler sig selvsikker i alt. Sammensæt et afslappet sweater og leggings look med nogle store støvler til efteråret eller ballerinaer med shorts om sommeren. Svea herre sko er lige sagen til unge mænd, der gerne vil have sko, som er rare at gå i, er godt lavede og samtidig kan bruges til lidt af hvert. Sneakers går perfekt til jeans og studierne eller arbejdet, eller du kan kombinere dine loafers med nogle khaki-shorts for et mere upscale look.

Pleje af Sveas sko

Svea sko findes til mange forskellige sæsoner, og det kræver også forskellige niveauer af pleje for skoene. Materialerne skifter også fra imiteret læder til kanvas, med og uden for, og forskellige såler. Alt dette bør du tage højde for, når du skal sørge for, at skoene kan holde længere. Imprægnering af nye sko er altid en god idé, og at holde det ved lige en gang imellem gør, at dine sko ser nye ud i længere tid. Bliver de beskidte, kan du forsigtigt vaske stof og imiteret læder med vand og en svamp for at fjerne skidtet. Derudover er det en god idé at investere i et skohorn, så dine sko nemmere kan komme på, og så hælen bliver mindre slidt af, at man hiver i den.

Svea sko online hos Footway

Svea boots til vinteren, sneakers til overgangstiden og low-tops og sandaler til sommeren - du går det hele og lidt mere her hos Footway, hvor vi gerne sørger for, at du får leveret dine varer hurtigt. Der er hurtig levering, fri fragt og retur på dit køb, og du har 180 dages åbent køb. Det betyder, at du har returret i 180 dage, så du kan finde den helt rigtige sko, selv hvis du skifter mening længe efter eller har købt gaver ind i god tid.

Posts about Svea
J
Jane larsen -
Show more posts
Kim Black
Chris Black
UDSALG
UDSALG
Chris Brown
UDSALG
Charlie Navy
UDSALG
FÅ PÅ LAGER
Borås10
UDSALG
Nacka 1 Navy
UDSALG
UDSALG
Kate Black
UDSALG
Kate Beige
UDSALG
Side 1 af 3

147 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK