Swear London Sko Online

1 resultater

SWEAR London - kultmærke til musikscenen

Med et par sko fra SWEAR er du virkelig i godt selskab. Mange rockkunstnere har siden starten i 2001 iført sig nogle af SWEAR's klassiske sko. Med en ikonisk stil som kendetegn forstår vi hvorfor. Silhuetterne er karakteriseret ved det legesyge, der flirter med et klassisk design.

SWEAR - en succeshistorie

Da bands som The Strokes, White Stripes og svenske The Hives begyndte at bære SWEAR Londons model "The DEAN", var succesen en kendsgerning. De spidse lædersko med gummisåler blev spredt over hele verden, og efter 1 million solgte sko er dette mærke blevet synonymt med musikkulturen.

Både til rockstjerner og manden i habit

Et par sko fra SWEAR London er selvfølgelig bedst at kombinere med et par stramme, sorte jeans og en rocket frisure, men de er også lige så gode til dig, som er stilbevidst i jakkesæt hele dagen og vil have noget mere innovativt end de sædvanlige habitsko. Plej gerne dine lædersko fra SWEAR med en conditioner, så holder de sig pæne længere.

Sko fra SWEAR London på Footway

Hvis du køber et par sko fra SWEAR, gør du virkelig en investering. Dette er kreative sko, der vil vare længe stilmæssigt. Du køber dem hos Footway med hurtig levering, gratis forsendelse og returret samt hele 180 dages åbent køb.

Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK