Swedish Hasbeens, Sko

71 resultater

Swedish Hasbeens Sko - Håndlavede Svenske Træsko

Swedish Hasbeens sko er håndlavede sko fra Sverige med et kunstnerisk udtryk. Alle skoene er fremstillet i hånden på små fabrikker, der har fremstillet sko i årevis. På den måde er man sikret en unik, håndlavet kvalitetsko.

En bedre sko for en bedre verden

Det svenske mærke, Swedish Hasbeens sko, så dagens lys i 2006. Mærket blev etableret af de to barndomsveninder, Emily Blixt og Cilla Wingard Neuman, som i en kælder fandt 300 par træsko fra 70'erne. De begyndte at sælge disse træsko til veninder og bekendte og opdagede, at der var stor efterspørgsel på dette look fra de gode gamle dage. De fik øjnene op for, at der var et behov for kvalitetsko, som ikke var fyldt med billig bling og af dårlige materialer. De to svenske designere gik derfor sammen om at skabe et brand, der forenede traditionel svensk stil med et moderne udtryk, som samtidig havde en naturlig og bæredygtig profil. Derfor skabte de Swedish Hasbeens, som nu sælger naturlige sko i høj kvalitet, som ikke går på kompromis med miljø og mennesker.

Swedish Hasbeens sko er naturlige og bæredygtige

De mange spændende designs byder på både Swedish Hasbeens boots og Swedish Hasbeens clogs i mange spændende varianter. Fælles for dem alle er, at de er fremstillet af naturlige materialer i høj kvalitet, og at de er håndlavede på små fabrikker i Sverige, hvor der er fokus på kvalitet og det kunstneriske udtryk. Swedish Hasbeens holder fast i det håndlavede udtryk, fordi de mener, at mennesker aldrig bør erstatte maskiner. De bruger naturlig, økologisk forarbejdet kernelæder i produktionen, da det er et meget slidstærkt og holdbart materiale, der ikke går på kompromis med deres ønske om at skabe miljøvenlige produkter.

En naturlig sko i ægte kvalitet

Swedish Hasbeens sko er som nævnt håndlavede sko, hvilket giver dem et unikt udtryk. Det betyder, at der ikke er 2 par sko, der er helt identiske; der vil af og til være små variationer, som gør skoene helt specielle. Ligesom med alle andre håndlavede produkter så er det disse små variationer, som viser, at man har at gøre med høj kvalitet. Swedish Hasbeens fremstilles af naturlig kernelæder og træ og har såler af naturgummi, så alle materialer er naturlige og biologisk nedbrydelige. Det gode ved kernelæder er, at det tilpasser sig og former sig efter foden, så et par Swedish Hasbeens vil passe perfekt efter kort tids brug. Farven på læderet har også et naturligt udtryk, med undtagelse af modellerne Swedish Hasbeens gold og silver. Den naturlige kernelæder kan med fordel gnides med lidt olivenolie, hvilket vil gøre dem resistente mod vand og snavs og derved beskytte læderet.

Swedish Hasbeens sko online hos Footway

Footway har et stort udvalg af Swedish Hasbeens peep toe, clogs og støvler. Du finder mange forskellige designs i et væld af flotte farver. Du kan bestille dine sko online og få dem sendt direkte hjem til din hoveddør. Footway har hurtig og gratis levering, og du kan endda returnere skoene gratis, hvis du ikke er tilfreds med dit køb.

"

FÅ PÅ LAGER
Side 1 af 2

71 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK