Tamaris Sko Online

390 resultater

Er du på jagt efter stilren trendiness, som kombinerer kvalitetog pris med yderste præcision? Så er du kommet til rette sted. Hos Tamarisfinder du sko til alle livets områder: Hverdag som til fest som til arbejdet.

Det startede i Detmold

I den tyske by Detmold startede der i slutningen af tresserne etfirma kaldet Wortmann KG. En tysk skomager som er kendt verden over med fleremærker på repertoiret. Wortmann KG begyndte hurtigt at vokse og allerede efterfem år havde de en omsætning på 20 millioner euro - og et lager på 25 000kvadratmeter.

I firserne overtog man Wendel i byen Pirmasens og i midten afsamme årti nåede man en omsætning på 100 millioner euro. I halvfemsernestartede man egen fabrik i Pirmasens og begyndte at fremstille sko under mærketCaprice.

I begyndelsen af det nye årtusind satsede man på et nyt mærke:Tamaris. Med fokus på trendy sko til prisbevidste kunder fik Tamaris hurtigtsucces.

Kærlighed til håndværket

Der er flere grunde til Tamaris' succes, men man mener selv atdet handler om en uudslukkelig kærlighed til håndværket og sko. Med stilrenesko, gode priser og inspirerende materialer er det lykkedes for Tamaris' sko atkombinere det daglige med det eksklusive. Catwalken med fortovet. Udvalget erstort og Tamaris fremstiller mange nye modeller hver sæson, alle med hver dereslækre look. Man springer vildt mellem områderne og fremstiller sko til hverdag,til fest og træning. Med de tre underkategorier er det nemt at finde nyefavoritter.

Alt godt er trefoldigt

Tamaris er elegante sko til hverdag og job, som regelfremstillet i læder. Tamaris' trend er præget af trendy design. Det nyeste erTamaris Active som retter sig mod dem, der godt kan lide sporty design ogfunktion. Med sine tre kategorier gør Tamaris det muligt for alle at finde noget- og blive glade. Faktum er, at hveranden kvinde i Tyskland ejer et parTamarissko.

 

Ansvar fra flere sider

Wortmann som ejer Tamaris gør meget for at mindske derespåvirkning af planeten. Blandt andet har man et tæt samarbejde med skoenesproducenter, som for størstedelens vedkommende er i Asien. Udover et stærktmiljøhensyn arbejder Wortmann udfra flere andre faktorer som regulerer ogskaber en god arbejdsplads.

Blandt andet arbejder man for bedre vilkår, ingendiskrimination, ingen børne arbejde, retfærdige lønninger, sikkerhed,retfærdige arbejdstider og muligheder for at de ansatte kan engagere sig ifaget. Man arbejder også mod bestikkelse og korruption. Hos Wortmann tager manansvar over alt - og satser hårdt på at få både kunder og medarbejdere til attrives.

Tamaris hos Footway

Hos os finder du mere end 300 par Tamarissko. Vi har alt fraflotte støvler, højhælede favoritter, lave dress-sko, sandaler, støvletter ogmere sporty sneakers. Hundredevis af farver og modeller gør det let at findenetop dine favoritter. 

Side 1 af 7

390 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×