Tamaris Sko Online

427 resultater

Er du på jagt efter stilren trendiness, som kombinerer kvalitet og pris med yderste præcision? Så er du kommet til rette sted. Hos Tamaris finder du sko til alle livets områder: Hverdag som til fest som til arbejdet.

Det startede i Detmold

I den tyske by Detmold startede der i slutningen af tresserne et firma kaldet Wortmann KG. En tysk skomager som er kendt verden over med flere mærker på repertoiret. Wortmann KG begyndte hurtigt at vokse og allerede efter fem år havde de en omsætning på 20 millioner euro - og et lager på 25 000 kvadratmeter.

I firserne overtog man Wendel i byen Pirmasens og i midten af samme årti nåede man en omsætning på 100 millioner euro. I halvfemserne startede man egen fabrik i Pirmasens og begyndte at fremstille sko under mærket Caprice.

I begyndelsen af det nye årtusind satsede man på et nyt mærke: Tamaris. Med fokus på trendy sko til prisbevidste kunder fik Tamaris hurtigt succes.

Kærlighed til håndværket

Der er flere grunde til Tamaris' succes, men man mener selv at det handler om en uudslukkelig kærlighed til håndværket og sko. Med stilrene sko, gode priser og inspirerende materialer er det lykkedes for Tamaris' sko at kombinere det daglige med det eksklusive. Catwalken med fortovet. Udvalget er stort og Tamaris fremstiller mange nye modeller hver sæson, alle med hver deres lækre look. Man springer vildt mellem områderne og fremstiller sko til hverdag, til fest og træning. Med de tre underkategorier er det nemt at finde nye favoritter.

Alt godt er trefoldigt

Tamaris er elegante sko til hverdag og job, som regel fremstillet i læder. Tamaris' trend er præget af trendy design. Det nyeste er Tamaris Active som retter sig mod dem, der godt kan lide sporty design og funktion. Med sine tre kategorier gør Tamaris det muligt for alle at finde noget - og blive glade. Faktum er, at hveranden kvinde i Tyskland ejer et par Tamarissko.

Ansvar fra flere sider

Wortmann som ejer Tamaris gør meget for at mindske deres påvirkning af planeten. Blandt andet har man et tæt samarbejde med skoenes producenter, som for størstedelens vedkommende er i Asien. Udover et stærkt miljøhensyn arbejder Wortmann udfra flere andre faktorer som regulerer og skaber en god arbejdsplads.

Blandt andet arbejder man for bedre vilkår, ingen diskrimination, ingen børne arbejde, retfærdige lønninger, sikkerhed, retfærdige arbejdstider og muligheder for at de ansatte kan engagere sig i faget. Man arbejder også mod bestikkelse og korruption. Hos Wortmann tager man ansvar over alt - og satser hårdt på at få både kunder og medarbejdere til at trives.

Tamaris hos Footway

Hos os finder du mere end 300 par Tamarissko. Vi har alt fra flotte støvler, højhælede favoritter, lave dress-sko, sandaler, støvletter og mere sporty sneakers. Hundredevis af farver og modeller gør det let at finde netop dine favoritter.

Posts about Tamaris
L
lise-lotte nielsen -
C
Connie Nielsen -
Show more posts
FÅ TILBAGE
25536-001 Black
FÅ TILBAGE
Side 1 af 8

427 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK