Tatoosh Sko Online

2 resultater

Tatoosh - til skoelskere over hele verden

Som ægte skoelsker vil du komme til at knuselske Tatoosh - skomærket fra Frankrig, der har en vis forkærlighed for rock og en moderne ånd med vintage som accent.

Unikke sko med et feminint og rocked twist

De to søstre Janet og Vanessa havde lige siden barndommen drømt om at skabe unikke sko, der passede enhver kvindes stil og præferencer, og i 2005 lancerede de så endelig deres hjertebarn, Tatoosh. Deres nye fortolkning af gummistøvlen - med en rocket og feminin stil - blev hurtigt super populær på gaderne i Paris. Modemetropolen over dem alle.

Sko designet til forskellige lejligheder

Der er et par sko eller støvler fra Tatoosh til enhver lejlighed, og skaberne kan virkelig identificere sig med kvinden, der har omkring halvtreds sko i skabet. Gummistøvlerne er et utroligt flot alternativ, når det regner udenfor, og de muntrer virkelig hvem som helst op! Se, nu bliver du helt glad, når regndråberne endelig viser sig!

Tatoosh nu også hos Footway

Netop kombinationen af en konventionel gummistøvle med et feminint touch og rockpåvirkninger er noget, der gør Tatoosh ret unik. Hos os finder du blandt andet deres gummistøvler, og du kan hurtigt få dem leveret. Du kan også nyde gavn af gratis forsendelse og retur samt hele 180 dages åbent køb. Du har alle chancer for at gøre et ægte scoop her på Footway!

Side 1 af 1

2 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK