Ted Baker Sko Online

28 resultater

Ted Baker er et livsstilsmærke

Ted Baker sko og tøj er designervarer med et lille humoristisk og yderst britisk twist. De elegante og strømlinede designs er fra et ""langt fra ordinært"" mærke, der stræber efter det bedste.

Fra skjorter til sko og meget andet

Ted Baker sko var faktisk slet ikke det, som Ted Baker først blev kendt for. Skoene blev først en del af udbuddet i 2001. I stedet blev designeren først og fremmest kendt for sine herreskjorter, som var i god kvalitet. Ordet gik i Glasgow, hvor han startede op i 1987, og han blev snart meget populær, især på grund af sine smarte påfund. I starten af karrieren tilbød han en skjortevask med i prisen, når man købte en skjorte, eller noget fyld til julekalkunen, når det blev jul. Derved skilte han sig ud, og mærket fortsætter med at gøre lige netop det i dag.

Ted Baker sko

Ted Baker sneakers er mere elegante og gennemdesignede end mange andre, du kan finde på markedet. De kan nemmere bruges til en nederdel og skjorte, når du går op i komfort og stil på samme tid og går især godt til de klassiske skinny jeans - og dette gælder både kvinder og mænd. Ted Baker slippers viser mærkets tilbagelænede attitude, hvor det hele gøres på deres måde. Du kan udstråle samme selvsikkerhed med nogle shorts og et par solbriller, der går godt til slippers og sandaler. Eller gå fuldt ud og kombiner skoene med Ted Bakers egne elegante skjorter eller kjoler for et helt igennem fornemt look.

Sko skal også plejes

Ted Baker sko kræver samme pleje som alle andre sko. Da skoene laves i høj kvalitet, vil de ofte holde til lidt mere, forme sig bedre efter din fod og i det hele taget give dig rigtig meget for pengene. Til gengæld kan du tage dig af dem ved at imprægnere dem lige efter køb, og en gang imellem derefter for at holde det ved lige. Læder kan vaskes med lidt vand, og du kan med fordel anvende læderfedt til at fjerne ridser og skrammer fra dine sko. Det holder også læderet smidigt og sørger for, at farven forbliver den samme.

Ted Baker sko online hos Footway

Ted Baker pumps er et oplagt valg til konfirmationer, fødselsdage eller måske et bryllup, og mænd kan sagtens finde fine snøresko til samme formål. Vi leverer hurtigt og har fri fragt og retur. Så kan du hurtigt blive klar til fest, men du kan også hurtigt få byttet, hvis du skal have en anden størrelse, end du plejer. Derudover har du 180 dages åbent køb. Hvis du ikke fik brugt skoene og hellere vil prøve nogle andre i vores udvalg, kan du sagtens det.

Poppy D
UDSALG
Lissome
UDSALG
Side 1 af 1

28 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK