Tenson Sko Online

0 resultater

Sko fra Tenson til al slags vejr

Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlige… sko? Det har Tenson-sko fra Varberg ændret en smule på. Innovative funktioner og skræddersyede løsninger sikrer, at du kan opholde dig ubegrænset under åben himmel i vores herlige natur - uanset vejret. En klar fordel, når vi taler om de nordiske forhold.

Sko til en aktiv livsstil

Tenson blev grundlagt i 1951 i Varberg, Sverige, Allerede fra begyndelsen var brandet nyskabende i forhold til kvalitet og funktion. I designprocessen medregnes alle mulige scenarier, og ambitionen er at blive et af de førende brands inden for sko til udendørs aktiviteter, dog uden at ændre på det moderigtige udseende.

Tenson-sko - når du ikke gider fryse!

Et par klassiske sko eller støvler fra Stenson passer udmærket til søndagsturen, og mange af skoene er sågar klar til at imødekomme den danske vinter. Modellerne er kort sagt udformet til dig, som vil leve et aktivt udendørsliv med lækre sko. Tenson-skoene sørger endvidere for, at du ikke kommer til at fryse - og hvem gider det, når det gælder et spændende udendørs eventyr?

Køb dine Tenson-sko på Footway

Via kvalitet og funktionalitet er Tensons sko et ideelt valg til dig, som bor i Norden, og som vil kunne nyde alt, hvad vores skønne natur har at tilbyde - og samtidig tager dine fusser sig ud fra deres bedste side. Køb dine Tenson-sko hos Footway og få hurtig levering, fri fragt og retur samt 180 dages åbent køb!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK