Teva Sko Online

50 resultater

Teva sko er til friluftslivet.

En dejlig, varm sommerdag kan det godt blive lidt ubehageligt at have fødderne lukket inde i et par tætsluttende snøresko eller sneakers. Fødderne bliver varme, og de vil gerne have frisk luft som i et par sandaler eller Teva sko.

Hemmeligheden bag Teva er Velcro-båndet.

Historien om skomærket Teva går til bage til 1984 og den kolossale og spektakulære kløft Grand Canyon i det nordlige Arizona i USA. Det kræver godt fodtøj at gå eller klatre rundt i Grand Canyon, men der kan også være stegende hedt, så det traditionelle fodtøj til denne type ekspeditioner kan hurtigt blive for varmt. Sandaler eller klip-klappere ville være rarere at have på, men de sidder ikke særligt godt fast på fødderne. Derfor fandt en turguide ud af at bruge en gammelurrem med Velcro-lukning til at fæstne sine sandaler godt fast om foden, og dermed var Teva sko født.

Teva sko kan bruges til det meste.

Velcro-lukning er egentlig naturens egen opfindelse. Inspirationen kom fra burre planten, som er så snedigt indrettet, at dens kuglerunde blomsterstande er forsynet med små hager, som kan gribe fat i forbipasserende dyr, som så spreder plantens frø. En Velcro-lukning, som også kaldes amerikansk lynlås, består af to flader, som kan sættes sammen. Den ene flade består af ultrsmå kroge, og den anden af hår. Når de to flader presses sammen, griber krogene fat i hårene og holder lukningen godt på plads. Teva sko er i dag meget veldesignede og kan bruges sammen med det meste casual tøj - både til fritid og fest. Til fritiden er Teva flip flops særdeles behagelige, og til fest kan et par Teva dame sko sagtens matche en flot kjole.

Forlæng skoenes holdbarhed.

Der er to grundregler, hvis man gerne vil forlænge sine skos levetid - og få dem til at se flotte ud over lang tid: Imprægnering og rengøring. Uanset hvilket materiale ens fodtøj er lavet af - skind, læder, tekstil eller syntetiske materialer, så er det altid en god idé at give dem en god gang imprægnering, inden de tages i brug - og gentage den med jævne mellerum. Hvilker plejemiddel, man skal bruge, afhænger af skoenes materiale, så tjek det godt for at finde det rette middel. Herudover skal skoene holdes rene. Det kan gøres med en fugtig klud på de fleste materialer, men Teva sko er oftest lavet af moderne, syntetiske materiale, så de kan såmænd også tåle en tur under vandhanen, om nødvendigt.

Teva sko online hos Footway

Selvom sommersæsonen officielt kun varer tre måneder i Danmark, så kan man godt have flere par Teva sandaler at skifte imellem. Og så kan der være økonomiske fordele ved at handle hos Footway. Ud over et stor udvalg tilbyder Footway også et 180 dages åbent køb, så man uden beregning kan få byttet eller returnere sine sko. Herudover er der hurtig levering og god kundeservice.

Posts about Teva
B
Birgit Andersen -
M
Maja -
Show more posts
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Fuse-Ion
UDSALG
Lenawee WP
UDSALG
FÅ TILBAGE
Side 1 af 1

50 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK