The North Face Sko Online

92 resultater

Høj kvalitet - The North Face sko

The North Face sko blev i sin tid produceret så bjergvandrene kunne få noget godt fodtøj, så deres fødder ikke blev ømme. I dag er komforten stadig i top, så du ikke skal bekymre dig om ømme fødder.

Kvalitet siden 1960'erne

I 1960'erne i byen North Beach i San Francisco, blev der født en ny lille virksomhed. Ingen vidste, at denne virksomhed ville blive så stor, som den er blevet til den dag i dag. I dag er brandet blevet et referencemærke for alle der vandrer i bjergene. Virksomheden blev grundt af to meget passionenrede bjergvandrere, og der gik ikke længe, før de gjorde en innovativ indsats for at tilbyde hypertekniske og effektive produkter og dermed flytte grænserne for det uudforskede. Dette ses også i deres slogan, som er: Never Stop Exploring. I dag er brandet vokset og du finder blandt andet The North Face sko, jakker osv.

The North Face sko er til alle

I dag er The North Face ikke blot for bjergvandrere. I dag kan du finde beklædningsgenstande til hr og fru Danmark. I vores sortiment finder du blandt andet The North Face børnesko, så dine børn også kan få glæder af skoene. Disse sko går til alle børn. De er lavet, så de kan tåle at blive brugt og at blive beskidte. Derudover finder du også The North Face slippers, hvilket nok er det bedste eksempel på, at de ikke kun leverer til bjergvandrere længere. Disse er super fede at have på om sommeren, hvis du skal nyde det gode vejr.

Pas på dine sko

The North Face sko er af allerhøjeste kvalitet og har været det længe. Siden det blev grundlagt, og var til at give bjergvandrene godt fodtøj, har kvaliteten været i top. Skoene skal kunne klare noget, hvis de skal med op i bjergene. Derfor er skoene blevet lavet af materialer som gummi, tekstil, syntetisk og læder. Disse materialer kan godt tåle at blive beskidte, men har godt af at blive vasket nu og da. Så holder de bare længere. Har du valgt et par sko med læder, så husk endelig at imprægnere dem. Så har du dem til nærmest evig tid.

The North Face sko online hos Footway

The North Face boots er blot en af mange produkter, du finder i vores brede sortiment. Ens for alle skoene er at du får dem leveret hurtigt og du får både fri fragt og fri retur. Skulle varerne ikke leve op til dine forventninger, så husk at du har hele 180 dages åbent køb. Du kan let sende varen retur, hvis du har behov for dette.

Posts about The North Face
A
Anonym -
R
Rene, Guide -
Show more posts
Side 1 af 2

92 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK