The White Brand, Sko

14 resultater

The White Brand - Trendsetterne i den moderne verden

The White Brand vor tids ægte trendsetters. De taler deres eget sprog inden for fremstilling af sko, som både er stilfuldt og eksperimentelt. Og deres eksperimenter synes altid at betale sig! Deres tilgang til design og håndværk er ikke som noget, du nogensinde før har set. Det betyder dog ikke, at de fokuserer mindre på komfort og holdbarhed. Med The White Brand får du en komplet pakke fyldt med elegance og tillid.

Historien om The White Brand

Ideen bag The White Brand var at skabe en unik og trendy stilkultur for folk, der lever i byerne. Mærket startede ud i det små og solgte alle former for modevarer. De fik hurtigt en fast følgerskare på grund af deres upåklagelige kvalitet og gode service. Mærket blev næsten kendt over natten blandt de unge i byerne. Nu arbejde de sammen med i over 30 lande og sælger det fedeste inden for sko og beklædning, som du kan finde på markedet.

Sko til de unge, vilde og frie

The White Brand har taget specielt højde for de urbane ungdomsfølelser. Producenternes holdning afspejles meget passende i deres produkter. Den attitude, som vi alle identificerer os med; de unge og vilde og frie! De er desuden ikke kønsspecifikke. Du kan bruge, hvad du vil, når du vil.

The White Brand hos Footway

Selvfølgelig kan du finde The White Brand hos Footway. Hos Footway udvælger vi nøje, hvilke sko fra The White Brand vi sælger under hensyntagen til den stadigt stigende efterspørgsel fra kunderne. Nu kan du vælge dine yndlingssko og få dem hurtigt leveret til døren!

Side 1 af 1

14 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK